HomeStiriCe laptop aleg de Valentine’s Day?
ASUS ZenBook Flip S UX370

Ce laptop aleg de Valentine’s Day?

Poate fi un laptop puternic, subțire, elegant și rafinat în același timp? ASUS ne-a demonstrat că acest lucru este posibil grație noilor tehnologii și a proceselor de producție tot mai sofisticate. Noile modele subțiri, îmbrăcate în aluminiu, sunt alegerea perfectă pentru persoanele care vor să aibă acces la cea mai nouă tehnologie, dar să fie în același timp în pas cu moda.

ASUS VivoBook Flip 14

ASUS VivoBook Flip 14

ASUS ZenBook Flip 14 măsoară numai 13,9 mm în grosime, carcasa elegantă integrând un procesor Intel Core de generația a opta și grafica cu arhitectură NVIDIA Pascal. Laptopul are o carcasă din aluminiu, cu un ecran tactil de 14 inci și o ramă foarte îngustă, de numai 7,15 mm. Ecranul reproduce 100% din spectrul de culoare sRGB, are un contrast de 1000:1 și tehnologii de îmbunătățire a imaginii.

ASUS ZenBook Flip UX461U

ASUS ZenBook Flip UX461U

ASUS ZenBook Flip 14 se deosebește de alte laptopuri prin prezența unei balamale duble care schimbă radical dispozitivul. Balamaua versatilă 360° ErgoLift permite întoarcerea ecranului la un unghi de 360 de grade, laptopul devenind o tabletă cu sistem de operare Microsoft Windows.

ASUS VivoBook Flip 14

ASUS VivoBook Flip 14

Mai mult, utilizatorii pot arunca rapid o privire în căsuța de mesaje sau pot verifica rețelele sociale direct din fotoliu, totul fiind posibil datorită ecranului tactil. ZenBook Flip 14 beneficiază printre altele de două porturi USB 3.1 Gen 1 Type-A, un port HDMI și un cititor de carduri microSD.

ASUS ZenBook Flip 14 mai are un frate mai mare, cu diagonala de 15 inci, ce se potrivește mai bine celor care efectuează diverse prelucrări grafice sau pur și simplu preferă un ecran mai generos. Atât ZenBook Flip 14, cât și ASUS ZenBook Flip 15 beneficiază de procesoarele Intel Core din generația a opta, până la 16GB de memorie RAM și SSD-uri PCIe x4 de 512GB.

Prezentare ZenBook Flip 14 UX461