HomeStiriCe avantaje aduce AI Display pe un telefon Zenfone 5?!

Ce avantaje aduce AI Display pe un telefon Zenfone 5?!

Noii algoritmi de inteligență artificială, regăsiți pe telefoanele ASUS Zenfone 5, nu se limitează doar la camera foto. Interacțiunea dintre utilizator și sistem a fost intens studiată, urmărindu-se îmbunătățirea permanentă a modului de utilizare.

Telefoanele obișnuite intră automat în regim de așteptare atunci când ecranul nu înregistrează nicio interacțiune. Utilizatorul poate seta o durată de timp după care ecranul se închide. Indiferent dacă este noapte sau zi, dacă citiți sau doar doriți să efectuați un apel, luminozitatea ecranului și închiderea lui este aceeași.

ASUS Zenfone 5 beneficiază de algoritmi complecși de inteligență artificială care analizează factorii de mediu și persoana din fața ecranului. Zenfone 5 recunoaște fața utilizatorului și previne închiderea ecranului. Atunci când nu mai priviți spre ecran, acesta se va închide automat. Mai mult, senzorii de lumină ambientală evaluează în mod continuu intensitatea luminii și culoarea acesteia, ajustând valorile pentru display, inclusiv temperatura de culoare, la un nivel ideal.

Suficient de smart? Urmăriți mai jos un clip despre AI Display!

Ce avantaje aduce AI Display pe un telefon Zenfone 5?!h3>