HomeStiriCăștile ASUS Echelon Forest sunt pregătite pentru război
ASUS Echelon Forest

Căștile ASUS Echelon Forest sunt pregătite pentru război

Cu un design inspirat de uniformele de camuflaj ale militarilor, ASUS Echelon Forest pare pregătit pentru un război de lungă durată. Deși inspiră duritatea și soliditatea produselor militare, Echelon Forest este destinat utilizatorului obișnuit ce preferă materialele plăcute la atingere și sunetul de înaltă calitate.

Vlad Falon de la 7tutoriale.ro a testat modelul ASUS Echelon Forest într-un amplu review și spune următoarele:

Primul lucru care atrage atenția asupra Echelon Forest este design-ul de inspirație militară. Construcția produsului nu doar că arată bine, dar se și simte foarte solidă și dă impresia unui produs de calitate. Singurul aspect discutabil la nivel de design și care ține de preferințele personale ale fiecărui utilizator, este modelul militar în care este vopsit headset-ul. Cel mai probabil, dacă sunteți fani World of Tanks, este foarte posibil să vă placă :).

ASUS Echelon Forest

ASUS Echelon Forest

La finalul testele redactorul 7tutoriale.ro concluzionează:

ASUS Echelon Forest este un headset pentru aceia dintre voi care apreciază un design mai îndrăzneț și neconvențional din punct de vedere vizual și care joacă mult online. Dacă sunteți fani ai shooterelor sau ai jocurilor cu temă militară, este foarte probabil să vă placă acest headset. Calitatea sunetului este decentă, dar nu se ridică la nivelul echipamentelor dedicate audiofililor. Microfonul retractabil este un element foarte binevenit, iar purtarea căștilor este comodă, făcând headset-ul un accesoriu foarte bun la un LAN party sau în sesiunile lungi de gaming.

Pentru a pune în valoare căștile, utilizatorii au la dispoziție o placă de sunet cu 7.1 canale Xonar U7 Echelon, ce oferă calitatea audio a modelului premiat Xonar U7 și adaugă un camuflaj militar unic în gama Echelon.

ASUS Echelon Forest

ASUS Echelon Forest