HomeCampanii si concursuriCâștigătorii concursului de fotografie cu ZenFone #MyZenPet

Câștigătorii concursului de fotografie cu ZenFone #MyZenPet

Concursul de fotografie #MyZenPet marchează un moment important – acela în care putem să vă prezentăm cele mai reușite fotografii realizate cu telefoanele ASUS Zenfone. Dificila sarcină de a alege cele mai reușite fotografii a revenit juraților, care au evaluat fiecare cadru ce a îndeplinit condițiile din regulamentul concursului.

Clasamentul concursului de fotografie cu ZenFone #MyZenPet:

  1. Budău Marina
  2. Mihai Stanciu
  3. Ciprian Florin Serea
  4. Georgiana Miruna Maria Sturz
  5. Ioana Măran
  6. Aron Daniel Ciucu
  7. Francisc Szekely
  8. Iuliana Pricopi
  9. Florin-Alin Mates
  10. Alexandru Pop

Jurații ediției au fost: Radu Dumitru, Călin Stan, Vlad Eftenie și Bogdan Petre. La concurs au participat 317 de persoane, care ne-au transmis 704 fotografii. Au fost evaluate doar cele realizate pe tema #MyZenPet cu telefoane ASUS ZenFone, în galeria finală regăsindu-se nu mai puțin de 29 de modele.

Fotografiile premiate

Fotografia aflată pe locul #10 a fost realizată de Alexandru Pop. Pentru fotografia numită „gemeni”, Alexandru a folosit un telefon ZenFone Selfie.

Fotografie de Alexandru Pop

Fotografia de pe locul #9, în care vedem acest cățel foarte simpatic, a fost trimisă de Florin-Alin Mates. Cadrul de mai jos a fost realizat cu un telefon ASUS Zenfone 3.

Fotografie de Florin-Alin Mates

Locul #8 i-a revenit Iulianei Pricopi. Telefonul Zenfone 3 a surprins un cadru ideal în care animalul de companie a dorit să coopereze pentru acestă fotografie superbă.

Fotografie de Iuliana Pricopi

Francisc Szekely s-a clasat pe locul #7. Iepurașul din fotografia sa se bucură de soarele primăverii și de grădina imensă în care se poate plimba.

Fotografie de Francisc Szekely

Aron Daniel Ciucu a reușit să prindă un moment de tensiune aparentă între câinele său și o pisică pregătită să fugă. Fotografia de mai jos a fost realizată cu Zenfone 3 și s-a clasat pe locul #6.

Fotografie de Aron Daniel Ciucu

Ioana Măran, concurenta plasată pe locul #5 ne demonstrează că ASUS Zenfone 3 Max e un telefon cu calități dovedite. Atunci când cei trei pisoi pufoși au ochii albaștri, îți dorești cu siguranță să intri în Photoshop pentru a potența și mai mult acestă culoare.

Fotografie de Ioana Măran

Georgiana Miruna Maria Sturz s-a clasat pe locul #4. Miruna a fotografiat cu Zenfone 3 Laser, un telefon ASUS ce a folosit o rază laser pentru a focaliza în numai 0,03 secunde.

Fotografie de Georgiana Miruna Maria Sturz

Ciprian Florin Serea folosește un Zenfone 3, un telefon devenit deja un clasic al performanței și eficienței. Cum a reușit să realizeze această fotografie cu telefonul, numai el poate ști!

Fotografie de Ciprian Florin Serea

Mihai Stanciu a obținut poziția secundă în cadrul acestui concurs. Mihai a folosit un telefon Zenfone Max.

Fotografie de Mihai Stanciu

Budău Marina a câștigat acest concurs foto grație unei pisici fascinate de peisajul în continuă schimbare din fața ochilor său. Mariana a fotografia cu telefonul ASUS Zenfone 3.

Fotografie de Budău Marina

ASUS le mulțumește tuturor celor care au trimis fotografii cu animalele lor preferate și oferă un număr impresionant de premii.

Premiile pentru concursul de fotografie #MyZenPet sunt următoarele:

Locul #1: un telefon ASUS ZenFone 5
Locul #2: un telefon ASUS ZenFone 5 Lite
Locul #3: un telefon ASUS ZenFone Max Plus (M1)
7 mențiuni: câte o baterie externă ZenPower Ultra
20 premii speciale pe Facebook: câte o baterie externă ZenPower