HomeStiriCabral și Florin Grozea se duelează în BLOGWARS

Cabral și Florin Grozea se duelează în BLOGWARS

BLOGWARS găzduiește o nouă confruntare virtuală între bloggeri. În această ediție, Cabral și Florin Grozea se duelează pe tema portabilului preferat din seria ASUS Transformer Book Chi. Cititorii sunt invitați să-și voteze preferatul pe www.blogwars.ro, premiul pentru cel mai norocos votant fiind un laptop ASUS Transformer Book T100 Chi.

Dincolo de binecunoscuta activitate a celor doi în industria divertismentului, Cabral și Florin Grozea au unele dintre cele mai vechi bloguri din România, acestea fiind lansate în 2007, respectiv în 2006. În cadrul BLOGWARS, cei doi au testat laptopurile convertibile în tablete din seria ASUS Transformer Book Chi (T100 Chi – cu ecran de 10.1″ și T300 Chi – cu ecran de 12.5″) și au ales preferatul. Evident, alegerile lor nu au coincis, aceasta fiind intriga concursului.

	 Cabral și Florin Grozea se duelează în BLOGWARS


Cabral și Florin Grozea se duelează în BLOGWARS

Confruntarea lor nu s-a soldat cu victime, ci doar cu replici care vor smulge zâmbetele cititorilor. Aceștia sunt invitați să voteze articolul preferat, putând câștiga un laptop convertibil ASUS Transformer Book T100 Chi.

Formularul de vot se găsește pe www.blogwars.ro

”Eu m-am înțeles de minune cu tastatura care transformă tableta în laptop. Sistemul este foarte ușor de folosit, conexiunea fizică între tabletă și tastatură se face cu ajutorul unor magneți. Simplu și eficient. (…) O treabă bună este că atunci când folosești ansamblul complet, ca laptop, și stai cu el pe picioare… nu se încălzește deloc partea care-ți stă pe picioare. Și pe căldurile astea chiar te ajută”, scrie Cabral despre T300 Chi.

”Din punctul meu de vedere, T100 Chi este mai ușor de folosit și mai apropiat modului meu de lucru. Tableta mare, T300 Chi este mai aproape de un laptop decât de o tabletă, așadar o recomand celor care vor să împuște doi iepuri dintr-un foc: să își cumpere o tabletă nouă dar și un laptop performant,” notează Florin Grozea despre T100 Chi.

Citește cele două articole:

T300-chi-altshift