HomeStiriBunica deține controlul rețelei!
ASUS RT-AC5300

Bunica deține controlul rețelei!

Software-ul cu care este înzestrat un router este cel care poate face diferența cu adevărat. Routerele ASUS au instalat un software complex și o interfață grafică simplă, pe care chiar și bunica o poate administra. Utilizatorul poate folosi o mulțime de instrumente puternice de administrare a rețelei și poate stabili reguli clare de acces online.

ASUS RT-AC5300

ASUS RT-AC5300

Routerele dispun interfața ASUSWRT, ce oferă acces foarte rapid la procesul de instalare în 3 pași, ce durează doar 30 de secunde. Tot aici se poate configura soluția AiCloud și toate opțiunile avansate oferite de către model.

Interfața ASUSWRT este una web, ceea ce înseamnă că nu necesită o aplicație separată și nu restricționează controlul prin intermediul unui dispozitiv mobil – ai acces la toate funcțiile, de pe orice dispozitiv ce poate rula un navigator Internet.

În plus față de funcțiile de setare în 30 de secunde, detectarea dispozitivelor multiple și opțiunile de control foarte flexibile, ce te ajută să optimizezi performanța rețelei, această aplicație a fost actualizată și oferă acum și posibilitatea scanării rapide a dispozitivelor de stocare USB conectate la router, pentru a verifica integritatea datelor și starea sistemului de stocare.

Bunica deține controlul!