HomeReduceri și oferte specialeBack to School – cadouri pentru laptopurile ASUS
Promoție Back to School la PC Garage

Back to School – cadouri pentru laptopurile ASUS

Unul dintre cei mai importanți retaileri tech din România derulează o campanie „Back to School” pentru achiziția de laptopuri ASUS în contextul începerii noului an școlar.

Utilizatorii care vor opta pentru un portabil marca ASUS sau Republic of Gamers vor beneficia alături de prețul special al momentul și de un cadou. Acesta din urmă poate fi un mouse (inclusiv unul de gaming) sau un rucsac de notebook, în funcție de modelul din ofertă.

45 de laptopuri mainstream și de gaming împreună cu 12 variante de ultrabook-uri reprezintă o paletă extrem de variată din care poți alege laptopul potrivit! Școlarii din ciclul primar pot fi dotați cu modele ale căror prețuri pornesc de la aprox. 1200 de lei, în timp ce un licean ar putea opta pentru o mașină puternică de gaming, propice și pentru activități de programare ori editare. Studenții – cei care de regulă călătoresc între localitatea natală și centrul universitar – pot opta pentru laptopuri ultra-portabile cu autonomie extinsă, inclusiv pentru modele dotate cu ecrane OLED.

VEZI OFERTA ONLINE