HomeStiriZenFone Max Pro (M2) mizează pe autonomie – semnătura seriei Max

ZenFone Max Pro (M2) mizează pe autonomie – semnătura seriei Max

Durabilitatea și autonomia mărită sunt caracteristici pe care puține telefoane le mai oferă în ziua de astăzi. Seria Zenfone Max a pus pe primul plan caracterul practic al telefonului și capacitatea acestuia de a fi mereu pregătit pentru un nou apel important.

În ciuda carcasei subțiri, ZenFone Max Pro (M2) integrează o baterie puternică, de 5000mAh, oferind până la 35 de zile autonomie 4G și 45 de ore în convorbiri rețele 3G. Utilizatorii se pot juca pe telefon timp de până la 10 ore sau pot viziona clipuri pe Youtube timp de până la 19 ore. Optimizările telefonului merg mai departe, navigarea online prin Wi-Fi fiind posibilă timp de 23 de ore în mod continuu.

Protecție sporită

ZenFone Max Pro (M2) pune accentul pe durabilitate și utilizează cea mai nouă sticlă premium Corning Gorilla Glass 6, ce este concepută să supraviețuiască unei căderi de un metru pe o suprafață dură și este de două ori mai bună decât generația precedentă Gorilla Glass 5.

Cercetătorii de la Corning spun că, în medie, telefonul ne scapă din mână de până la șapte ori pe an, de cele mai multe ori de la nivelul soldului. Prin urmare, prezența sticlei Corning Gorilla Glass 6 este salutară.

ASUS ZenFone Max Pro (M2) este disponibil în România.

Vezi ofertele actuale ZenFone Max Pro (M2)

Urmărește prezentarea video: