HomeEvenimenteAtracțiile Republic of Gamers de la East European Comic Con 2019

Atracțiile Republic of Gamers de la East European Comic Con 2019

East European Comic Con 2019 a atras pasionații de filme/seriale, cosplay și gaming în pavilioanele A & B1 din cadrul complexului expozițional Romexpo între 24 și 26 mai 2019. Prezent cu un stand impresionant, cu o suprafață de 120 metri pătrați, Republic of Gamers a prezentat cele mai noi laptopuri de gaming – multe dintre acestea în premieră națională.

ROG G703GX – o adevărată bestie

ROG G703GX este o adevărată bestie cu puterea unui desktop de gaming datorită procesorului Intel Core i9 supratactat din fabrica și a acceleratorului grafic NVIDIA GeForce RTX 2080. Conceput pentru a rula cele mai recente jocuri AAA pe setări grafice Ultra, acest laptop puternic are un afișaj IPS cu o rată de reîmprospatare de 144 Hz și un timp de răspuns ultra-rapid de 3ms (GTG) pentru gaming ultra-rapid.

Această prezentare necesită JavaScript.

Software-ul exclusiv ROG vă permite să comutați între un modul de economisire a energiei Optimus sau grafica dedicată NVIDIA cu G-SYNC. G703 accelerează timpul de încarcare cu cele trei SSD-uri NVMe PCI Express în configurație RAID 0.

ROG Zephyrus S GX502 – subțire și puternic

ROG Zephyrus S GX502 valorifică designul tradițional al laptopurilor, fiind adaptat pentru a-i satisface atât pe jucătorii avansați, cât și pe creatorii de conținut profesional. Carcasa este întărită cu ranforsări interne sub formă de fagure mai ales în zone în care trebuie să suporte frecvent sarcini mari.

Aliajul de magneziu, utilizat la fabricarea carcasei, este ușor și rezistent, contribuind la calitatea generală a produsului. Zephyrus S GX502 rezistă la torsiuni, având o construcție solidă, iar acoperirea exterioară fină conferă o senzație plăcută la atingere.

ROG Strix G531 – optimizat pentru esports

Noile modele cu dimensiuni medii sunt disponibile în versiunile SCAR III și Hero III, optimizate pentru a domina în esports. Balamalele de tip foarfecă sunt astfel poziționate pentru a face loc ventilației suplimentare din zona 3D Flow Zone din spate, iar o tăietură asimetrică sub ecran evită interferențele cu fluxul de aer din împrejur.

Stilul personalizat permite iluminatului Aura Sync să se extindă în mediu cu o bară de lumină opțională ce se desfășoară în partea din față și pe lateralele corpului.

Laptopul ROG STRIX III G531 prezentat în premieră națională la East European Comic Con 2019

Laptopul ROG STRIX III G531 prezentat în premieră națională la East European Comic Con 2019

Modelele ROG Strix G531 pot fi ușor modificate și upgradate. Odată ce întoarcem carcasa vom descoperi șuruburile Phillips standard ce nu necesită scule speciale pentru a fi îndepărtate. Toate sunt accesibile, iar împreună cu clemele mici de sub carcasă, simplifică separarea panoului inferior și accesul la componentele din interior.

Galerie de poze de la standul ROG de la East European Comic Con 2019