HomeStiriASUS Zenfone Zoom vs. DSLR
ASUS Zenfone Zoom

ASUS Zenfone Zoom vs. DSLR

ASUS Zenfone Zoom este un hibrid de excepție ce oferă un echilibru perfect între un telefon cu ecran mare și o cameră foto de buzunar.

ASUS ZenFone Zoom - smartphone cu zoom optic 3X

ASUS ZenFone Zoom – smartphone cu zoom optic 3X

Zenfone Zoom beneficiază de o interfață complexă pentru controlul manual al setărilor foto, fiind comparabil din acest punct de vedere cu un DSLR dedicat.

Mai mult, interfața grafică asistă permanent utilizatorul pentru a înțelege complexele funcții foto, ceea ce nu se întâmplă la un DSLR.

ASUS Zenfone Zoom

ASUS Zenfone Zoom

Desigur, Zenfone Zoom nu poate înlocui un aparat foto profesional, însă va fi întotdeauna la îndemână, mai ales atunci când sunteți în vacanță și nu puteți transporta un rucsac și un aparat foto voluminos.

Secretul noului Zenfone Zoom îl reprezintă un sistem optic cu 10 elemente și focalizare automată prin laser.

Zoom-ul optic 3X permite o mai bună încadrare a subiecților, experții japonezi ai companiei HOYA oferind companiei producătoare cel mai bun produs al lor.

Cameră foto ASUS ZenFone Zoom

Cameră foto ASUS ZenFone Zoom

Zenfone Zoom are la bază un chipset Intel cu patru nuclee de procesare, construit cu ajutorul fotolitografiei pe 22 nanometri. Memoria RAM DDR3 de 4GB și cei 64GB de memorie flash completează perfect puternicul procesor.

Comunicațiile sunt asigurate de un modem LTE Category 4 cu viteze de download de până la 150Mbit/s.

ZenFone Zoom vs. DSLR