HomeStiriASUS ZenFone AR – probabil cel mai puternic telefon pentru Google Tango!
ASUS Zenfone AR

ASUS ZenFone AR – probabil cel mai puternic telefon pentru Google Tango!

Un telefon mobil cu 1GB memorie RAM era considerat un lucru normal în urmă cu câțiva ani. Un model cu 2GB se poate încadra și astăzi în categoria mainstream, iar 4GB RAM intrau numai în dotarea telefoanelor extrem de scumpe. ASUS nu oferă un telefon cu 2, 4 sau 6GB de memorie RAM, ci un super-telefon cu 8GB de memorie RAM și chipset Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821.

ASUS ZenFone AR își depășește vremurile, reprezentând următoarea generație de telefoane mobile, ce aduce un avans semnificativ în realitatea virtuală (VR) și realitatea augmentată (AR). Acesta este primul telefon inteligent compatibil Tango și pregătit pentru Daydream.

Ce este Tango?

Tango este platforma de realitate augmentată dezvoltată de compania Google. Un set de senzori și un software de generare de imagini de la Google asigură o experiență unică AR pe telefon, cum ar fi jocurile AR, aplicațiile utilitare AR și navigația interioară. Daydream este platforma Google pentru realitate virtuală mobilă și suportă aplicațiile Daydream VR.

ASUS Zenfone AR

ASUS Zenfone AR

ZenFone AR a fost dezvoltat în strânsă cooperare cu Google, pentru a oferi cea mai bună experiență Tango și Daydream. ZenFone AR este cel mai subțire și cel mai ușor dispozitiv cu Tango.

Prezentare comercială ASUS ZenFone AR


ASUS ZenFone AR nu înseamnă doar chipset și memorie RAM. Telefonul include tehnologia ASUS TriCam, un sistem avansat alcătuit din trei camere foto, dintre care o cameră principală de 23 megapixeli, o cameră de urmărire a mișcării și o cameră pentru profunzimea câmpului. Față de alte sisteme cu trei camere, designul ASUS TriCam este o matrice de camere, ce reduce amprenta pe telefon, permițând ca întregul aparat să fie mai subțire și mai ușor.

Performanțele superioare și camera avansată pun în valoare tehnologia Tango. Un ecran Super AMOLED WQHD cu diagonala de 5.7 inci și un nou difuzor cu cinci magneți fac aplicațiile Daydream VR, jocurile și clipurile video mai plăcute, mai distractive și mai imersive.

ASUS ZenFone AR rulează sistemul de operare Android 7.0 ‘Nougat’ și va beneficia de următoarele updateuri distribuite de Google.

ASUS ZenFone AR în detaliu