HomeStiriASUS ZenFone 6 – Unboxing
ZenFone 6 Launch - Group photo

ASUS ZenFone 6 – Unboxing

Surprinzătorul telefon ASUS ZenFone 6 poate fi acum cumpărat și în România la un preț ce îți taie respirația – numai 2499 de lei cu toate taxele incluse. Stocurile se epuizează rapid însă ASUS România are grijă să le ofere utilizatorilor români toate variantele telefonului, inclusiv pe cele cu 8GB de memorie RAM.

ASUS ZenFone 6 este echipat cu un ecran NanoEdge de 6,4″, cu o ramă foarte subțire pentru un raport ecran/corp de 92%, oferind o experiență captivantă. Design-ul fără breton – posibil datorită camerei unice Flip – face ca fiecare sarcină vizuală să fie mai plăcută, indiferent dacă este vorba de navigare pe web, trimiterea de mesaje către prieteni sau urmărirea filmelor.

ASUS ZenFone 6 – Unboxing

Acoperirea de 100% a spectrului de culoare DCI-P3 de nivel cinematic asigură culori bogate, ca în realitate și o luminozitate de până la 600 nits, informațiile de pe ecran fiind ușor de citit chiar și afară. Ecranul este acoperit cu cea mai recentă sticlă Corning Gorilla Glass 6 pentru rezistență fără precedent la zgârieturi și căderi. Sticla Gorilla Glass 6 este testată să reziste multiplelor căderi de la înălțimea de un metru, ZenFone 6 putând să supraviețuiască loviturilor și căderilor accidentale.

Flip Camera de pe ZenFone 6 (fata)

Flip Camera de pe ZenFone 6 (fata)

Camera Flip de pe ZenFone 6 rezolvă simultan ambele probleme privind bretonul de pe ecran și rezoluția redusă a camerelor frontale. Modulul motorizat de rotire a camerelor conține o cameră principală Sony IMX586 48MP și una secundară cu unghi larg, fiind condus de un motor pas cu pas, de precizie, ce rotește modulul cu până la 180° pentru a comuta camerele de la utilizarea normală către utilizarea frontală. Camera poate fi utilizată în orice poziție, oferindu-le utilizatorilor abilitatea fără precedent de a realiza fotografii de nivel profesional din orice unghi.

Ce veți găsi în cutie?

  • Telefonul ASUS ZenFone 6 cu sistem de operare Android Pie și noua interfață grafică ASUS ZenUI 6
  • Căști ASUS ZenEar Pro Hi-Res cu microfon
  • Cablu USB Type-C
  • Cui pentru scoatea tăviței pentru carduri SIM
  • Adaptor de alimentare USB 18W
  • Documentație (ghid utilizator, certificat de garanție)
  • Carcasă transparentă