HomeStiriASUS Zenfone 5Z: Unboxing

ASUS Zenfone 5Z: Unboxing

ASUS Zenfone 5Z, cel mai interesant telefon al acestei veri, a ajuns în magazinele din România. Ofertele sunt care mai de care mai diverse, iar Zenfone 5 și 5Z promit fotografii de concediu mai bune ca niciodată.

Telefonul are o construcție premium din aluminiu și sticlă conturată, raportul ecran/corp ajungând la 90% grație decupajului din zona superioară. Acesta a determinat regândirea interfeței grafice pentru a profita mai bine de suprafața suplimentară.

Senzorii dedicați și algoritmii de inteligență artificială adaptează în permanență intensitatea luminoasă și temperatura culorilor în concordanță cu lumina ambientală. Atunci când privim ecranul, ZenFone 5Z va rămâne în permanență deschis, înlăturând problemele cu intrarea în standby, telefonul recunoscând chipul chiar și atunci când utilizatorul citește un text lung fără să atingă ecranul.

ASUS a insistat foarte mult asupra tehnologiilor de fotografiere alegând tot ce-i mai bun pentru clienții săi. Sistemul foto inteligent format din două camere foto se adaptează și învață, oferind fotografii perfecte de fiecare dată. Având un senzor de imagine Sony IMX363, cameră secundară cu unghi larg de 120° și funcții îmbunătățite prin AI, ZenFone 5Z încurajează utilizatorul să se concentreze pe subiect și nu pe cameră. Telefonul analizează fiecare scenă, potrivind cadrul cu unul dintre cele 16 tipuri prestabilite de către specialiștii în fotografie, optimizând setările camerei. ZenFone 5Z poate filma la rezoluția 4K UHD, fluiditatea cadrelor fiind asigurată de stabilizatorul de imagine electronic pe trei axe.

Unboxing si prezentare ASUS ZenFone 5Z