HomeStiriASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB oferă cel mai bun raport performanță/preț
ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB oferă cel mai bun raport performanță/preț

Recent intrat pe piața din România, ASUS Zenfone 2 și variantele sale au captat atenția celor mai mulți pasionați de tehnologie ce doresc să-și înlocuiască terminalele vechi. Primul lucru care a atras atenția a fost prețul accesibil al unui model cu valențe high-end. Cu prețuri pornind de la 850 de lei pentru Zenfone 2 ZE500CL și 1450 lei pentru Zenfone 2 ZE551ML, noile modele ASUS își revendică primul loc pe lista de opțiuni a celor care urmăresc cel mai bun raport performanță/preț.

Androidlive.ro a publicat un review al modelului ASUS Zenfone 2 ZE551ML, performanțele acestui terminal fiind evaluate în cele mai cunoscute benchmarkuri. Astfel, rezultatul obținut în 3DMark Ice Storm Unlimited spune totul despre posibilitățile grafice ale noului telefon. ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB obține nu mai puțin de 19362 de puncte.

ASUS fabrică plăci de bază pentru sisteme desktop din anul 1989 și are în prezent 13.600 de angajați la nivel mondial dintre care 4.500 sunt ingineri. Cifra de afaceri anuală este de aproximativ 14.5 miliarde de dolari SUA. Cu asemenea resurse în spate, nu este de mirare că ASUS a reușit să facă într-un singur an ceea ce alții au făcut în 5 ani.

De regulă, perfecționarea unui model durează mai multe generații, dispozitivul evoluând natural, iar greșelile identificate ale primelor modele fiind remediate la următoarea generație. Acest lucru este valabil pentru majoritatea telefoanelor cu Android însă ASUS a reușit să ardă etapele și să lanseze un terminal foarte performant. Acest lucru a fost posibil și cu suportul unor companii precum Intel.

ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB este un telefon high-end care îi va mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori. Terminalul este puternic, ofere performanțe de top și poate rula orice aplicație pentru Android, disponibilă în prezent în magazinul Play.

ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB este cea mai bună alegere a momentului dacă ne raportăm la politica de preț agresivă promovată de ASUS.
Androidlive oferă smartphone-ului ASUS Zenfone 2 ZE551ML 4GB premiul Best Value.

ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2