HomeStiriAsus Zenbook UX301 – eleganță la superlativ
ASUS Zenbook UX301

Asus Zenbook UX301 – eleganță la superlativ

Noul notebook Asus Zenbook UX301 este cel mai elegant model pe care îl puteți găsi pe piață. Aspectul deosebit este dat de forma subțire și de capacul acoperit cu sticlă Corning Gorilla.

ASUS a ales pentru acest modele procesoarele Intel Core din generația a patra și o serie de unități SSD ultra-rapide. Un procesor high-end Core i7-4558U dual-core de 28W simplifică lucrul în cele mai pretențioase aplicații, în timp ce stocarea opțională SSD RAID 0 de 512GB supra-alimentează și mai mult performanțele portabilului. Modelele beneficiază fie de grafica Intel Iris, fie de NVIDIA GeForce GT 730M cu tehnologie Optimus, pentru efecte vizuale incredibile la rezoluții înalte.

Notebook-ul Asus Zenbook UX301 a fost testat de jurnaliștii români care au apreciat calitățile constructive și puterea de calcul integrată într-un corp atât de elegant. NWRadu apreciază design foarte reușit, luxos, hardware-ul performant și autonomia ridicată.

Asus UX301 este unul dintre cele mai bune ultrabook-uri de pe piață și unul dintre cele mai frumoase laptopuri produse vreodată. Fiind subțire, elegant, performant, fără nimic real de reproșat, îi invidiez pe cei ce-și permit un astfel de model. Tare mi-ar plăcea și mie unul, concluzionează Radu Dumitru.

ASUS Zenbook UX301

ASUS Zenbook UX301

Review-ul complet poate fi citit pe nwradu.ro