HomeStiriASUS ZenBook schimbă viața oamenilor fără acces la apă potabilă
Good Design Awards 2017

ASUS ZenBook schimbă viața oamenilor fără acces la apă potabilă

Există oameni care petrec câte șase ore în fiecare zi numai pentru a avea acces la apă, departe de slujbă, de școală sau de familie. ASUS suportă asociația Water.org care se implică în îmbunătățirea accesului la apă în zonele defavorizate. Acum, clienții ASUS pot contribui și ei la eforturile Water.org și pot transforma comunități întregi.

Pentru o perioadă limitată, achiziția fiecărui laptop ASUS Zenbook va furniza apă sigură de consum pentru 10 ani. ASUS a început de la sfârșitul anului trecut să facă donații către Water.org ce vor ajuta peste 2000 de persoane din țările în curs de dezvoltare. Accesul la apă curată este vital pentru sănătatea familiei și pentru dezvoltarea unei comunități. Cu ajutorul cumpărătorilor din lumea întreagă, compania speră ca în curând să ajute nu 2.000, ci 20.000 de oameni.

Indiferent dacă este oferit drept cadou unei persoane dragi, dacă este folosit în activități productive sau donat unei asociații umanitare, ASUS ZenBook va schimba cu siguranță viața unor oameni.

ASUS ZenBook schimbă viața oamenilor fără acces la apă potabilă