HomeProduseLaptopuriASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED este disponibil în România
Zenbook Pro 14 Duo OLED

ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED este disponibil în România

Laptopurile flagship cu un singur ecran de la ASUS au predat de mult ștafeta laptopurilor cu două ecrane, care au devenit noile modele reprezentative pentru brand. Designul ingenios, soluțiile tehnice inovatoare și configurațiile robuste și atent ajustate pentru satisfacerea oricăror nevoi sunt elementele constitutive ale laptopurilor Zenbook din familia Duo, iar ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED este o uzină multimedia, cu o configurație puternică și certificare Intel Evo, care îți permit să îți amplifici la maximum puterile creative.

Configurație puternică disponibilă în România

Dacă ți-am trezit interesul, îți semnalăm disponibilitatea acestor laptopuri și în România, inclusiv în eShop-ul oficial ASUS. Modelul pe care ți-l propunem are o configurație robustă, fiind echipat cu un procesor Intel Core i7-12700H (24M Cache, până la 4,70 GHz), care lucrează în tandem cu 16 GB de memorie RAM DDR5, oferă un spațiu de stocare generos de 1TB pe SSD, are grafică integrată Intel Iris Xe și rulează Win 11 Pro, într-o carcasă cu un atractiv finisaj Tech Black.

VEZI OFERTA ONLINE

Design AAS ULTRA ingenios

Zenbook Pro 14 Duo OLED

Zenbook Pro 14 Duo OLED

Mecanismul de înclinare a fost complet reproiectat pentru a crea AAS Ultra, un mecanism proiectat cu precizie, care ridică partea din spate a ecranului secundar ScreenPad Plus cu până la 20 mm, înclinându-l la 12° atunci când laptopul este deschis. Acest lucru poziționează ScreenPad Plus la unghiul de vizualizare ideal pentru o operare ușoară a ecranului în combinație cu ecranul tactil principal. De asemenea, îmbunătățește răcirea, permițând un flux de aer cu 38% mai mare decât la generația anterioară. Aceasta, la rândul său, reduce temperatura de la suprafața laptopului cu până la 7°C, sporind atât confortul, cât și performanța CPU.

Vezi oferta online

Primul ecran OLED HDR 16∶10 de 14,5 inchi și 120 Hz din lume

Zenbook Pro 14 Duo OLED

Zenbook Pro 14 Duo OLED

Superlativele abundă în configurația lui Zenbook Pro 14 Duo OLED, care combină primul ecran tactil OLED NanoEdge de 14,5 inchi la 2,8K și 120 Hz cu noua generație ScreenPad Plus, un ecran tactil secundar de 12,7 inchi, cu lățime completă și suport pentru cele mai recente stylus-uri de înaltă precizie, precum ASUS Pen 2.0.

Cu un raport de aspect extins de 16:10, ecranul tactil principal OLED este certificat Dolby Vision4 și validat PANTONE pentru a asigura o redare precisă a culorilor. De asemenea, este certificat VESA DisplayHDR™ True Black 500 pentru cele mai profunde nuanțe de negru, pentru a-ți oferi detalii ultra-realiste. Gama sa de culori DCI-P3 de calitate cinematografică oferă culori ultra-vii, iar rata de reîmprospătare de 120 Hz și timpul de răspuns de 0,2 ms fac ca până și cele mai rapide scene de acțiune să fie redate foarte fluid. Pentru a-ți menține ochii confortabili și în siguranță în timpul celor mai lungi sesiuni de vizionare, ecranul este, de asemenea, certificat TÜV Rheinland pentru emisii reduse de lumină albastră.

Urmărește clipul video ce promovează Zenbook Pro 14 Duo OLED UX8402ZA