HomeStiriASUS ZenBook Flip 15 – laptop convertibil cu performanțe extreme
ASUS ZenBook Flip 15

ASUS ZenBook Flip 15 – laptop convertibil cu performanțe extreme

ASUS a anunțat odată cu deschiderea expoziției IFA 2017 două laptopuri ZenBook Flip cu ecrane NanoEdge de 14 și 15 inci. Primul, ZenBook Flip 14 (UX461), spune de o combinație unică între procesorul Intel Core de generația a opta și grafica cu arhitectură NVIDIA Pascal. Al doilea, ZenBook Flip 15 (UX561), este și mai puternic beneficiind de grafica GeForce GTX 1050 și stocarea hibridă.

Având la bază noile procesoare Intel Core din generația a opta și grafica NVIDIA GeForce GTX 1050, ZenBook Flip 15 este cel mai puternic model Flip ce a fost creat vreodată. ZenBook Flip 15 este cu până la 30% mai rapid, comparativ cu vechea serie UX560, datorită performanțelor oferite de procesorul Intel și de memoria RAM DDR4 ce ajunge până la 16GB.

Acceleratorul GeForce GTX 1050 este bazat pe arhitectura NVIDIA Pascal, transpunând performanțele grafice ale unui desktop în carcasa compactă a unui laptop. Mai mult, ZenBook Flip 15 încorporează stocarea duală ce-i permite utilizatorul să aleagă un hard disk de până la 2TB și un SSD PCIe de 512GB, combinând capacitatea înaltă de stocare și vitezele ridicate de transfer al datelor.

ASUS ZenBook Flip 15

ASUS ZenBook Flip 15

ZenBook Flip 15 le dă posibilitatea utilizatorilor să ducă la bun sfârșit mai multe sarcini. Ecranul tactil 4K UHD NanoEdge, cu diagonala de 15,6 inci are o ramă subțire și un raport ecran/corp de 79%, maximizând aria de vizualizare. Acesta este prins de corpul laptopului printr-o balama dublă, cu un mecanism complex fabricat din oțeluri speciale, ce rezistă la peste 20.000 de închideri/deschideri. Ecranul mat reduce reflexiile nedorite și crește confortul în utilizare. Pe lângă rezoluția 4K, ZenBook Flip 15 oferă suport pentru ASUS Pen și Windows Ink, transformându-se într-o adevărată unealtă de creație. ASUS Pen oferă o senzație naturală, are un design elegant din aluminiu și sesizează 1024 de niveluri de presiune pentru un control cât mai intuitiv.

Sistemul audio al portabilului depășește orice așteptări. Echipa ASUS Golden Ear și specialiștii de la Harman Kardon au colaborat în crearea noii generații a tehnologiei ASUS SonicMaster. ZenBook Flip 15 dispune de 2 difuzoare separate, de înaltă calitate, alimentate de un amplificator cu două canale pentru a genera un sunet puternic și imersiv, cu claritate de cristal la orice nivel al volumului.

ZenBook Flip 15 este montat într-o carcasă din aluminiu, cu finisaje rezistente la zgârieturi. Va fi disponibil în două culori exclusiviste: argintiu pur și gri fumuriu.

Cele două serii de laptopuri convertibile au fost prezentate în premieră cu prilejul IFA 2017, urmând să ajungă pe piață în această toamnă.