HomeStiriASUS ZenBook Flip 14 UX461UN nu își lasă utilizatorii să aștepte
ASUS ZenBook Flip 14

ASUS ZenBook Flip 14 UX461UN nu își lasă utilizatorii să aștepte

Noile portabile ASUS ZenBook din seria Flip sunt deosebit de puternice, fără să afișeze la exterior elemente agresive, care ar sugera această forță. Din contră, designul elegant, specific modelelor ZenBook ne trimite cu gândul la modele sofisticate, recomandate pentru munca la birou.

Pe lângă puterea și eleganță rafinată, ASUS ZenBook Flip 14 UX461UN este ușor, subțire și puternic. Măsurând numai 13,9 mm în grosime, ZenBook Flip 14 dispune de o combinație unică între procesorul Intel Core de generația a opta și grafica cu arhitectură NVIDIA Pascal.

Ecran articulat cu ajutorul unei balamale duble 360° ErgoLift

Balamaua versatilă 360° ErgoLift permite întoarcerea ecranului la un unghi de 360 de grade, laptopul devenind o tabletă cu ecran generos și sistem de operare Microsoft Windows.

ASUS ZenBook Flip 14

ASUS ZenBook Flip 14

Laptopul are o carcasă din aluminiu, cu un ecran tactil de 14 inci și o ramă foarte îngustă, de numai 7,15 mm, fapt care a permis construcția unui corp compact ce nu depășește în dimensiuni modelele de 13 inci. Ecranul reproduce 100% din spectrul de culoare sRGB, are un contrast de 1000:1 și tehnologii de îmbunătățire a imaginii. Modul Eye Care, inclus în ASUS Splendid, protejează vederea utilizatorului reducând nivelul luminii albastre cu până la 30%.

SSD de mare viteză și 512GB RAM

Noul portabil ASUS ZenBook Flip 14 UX461UN este echipat cu un SSD de mare viteză ce nu își va lăsa niciodată utilizatorii să aștepte. Unitatea SSD PCIe x4 de 512GB și memoria RAM de 16GB oferă timpi de acces cât mai mici și viteze ridicate pentru transferul datelor.

Autonomie pentru 13 ore

Bateria litiu-polimer de 57Wh oferă energia necesară pentru întreaga zi, autonomia acestui model ajungând la 13 ore. Mai mult, ZenBook Flip 14 se poate reîncărca la 60% din capacitate în numai 49 de minute. Notebookul beneficiază de două porturi USB 3.1 Gen 1 Type-A, un port HDMI și un cititor de carduri microSD.

ASUS ZenBook Flip 14 – putere și eleganță


ZenBook Flip 14 are finisaje metalice inspirate de filosofia Zen și este disponibil în două culori sofisticate: auriu glaciar și gri ardezie. Aflați mai multe despre modelele ASUS ZenBook Flip 14 UX461 accesând pagina: https://www.asus.com/2-in-1-PCs/ASUS-ZenBook-Flip-14-UX461UN/