HomeStiriASUS Xonar Essence STU USB DAC cu amplificator de căști
ASUS Xonar Essence STU USB DAC

ASUS Xonar Essence STU USB DAC cu amplificator de căști

Sunetul de calitate a constituit o preocupare permanentă a inginerilor de la ASUS. De la telefoane și tablete la notebook-uri, modelele ASUS oferă o calitate audio foarte ridicată. Bineînțeles, o contribuție importantă au avut-o și cei de la Bang & Olufsen care nu au ezitat să construiască alături de ASUS cele mai bune sisteme de sunet.

Recent, ASUS a anunțat Xonar Essence STU USB, un nou amplificator extern pentru căști, echipat cu un convertor DAC (digital-to-analog converter). Acesta oferă un sunet clar cu un raport semnal-zgomot de 120dB și o impedanță de 600 ohmi.

Amplificatorul este destinat căștilor de înaltă performanță și folosește cele mai bune componente oferite de industrie cum ar fi PCM1792A DAC de la Texas Instruments și aplificatorul TPA6120A2. De asemenea, sunetul bogat este susținut condensatori WIMA FKP2 și Nichicon Finegold. Fiind un dispozitiv extern, Xonar Essence STU USB DAC beneficiază de un control accesibil fără a fi nevoie de o interfață software. Amplificatorul poate fi poziționat atât orizontal cât și vertical pentru a se potrivi mai bine spațiului pe care utilizatorul în are la dispoziție.

ASUS Xonar Essence STU USB DAC

ASUS Xonar Essence STU USB DAC