HomeStiriASUS VivoWatch se înțelege bine cu apa!
ASUS VivoWatch

ASUS VivoWatch se înțelege bine cu apa!

Majoritatea dispozitivelor electronice sunt sensibile la apă și se pot defecta rapid. Umezeala și electricitatea nu se înțeleg prea bine, de aceea este indicat să vă luați măsuri de precauție și să protejați electronicele voastre atunci când situația o impune. Ceasurile au șanse mari de a intra în contact cu apa, fie că sunteți la ștrand, la plajă sau pur și simplu v-a prins ploaia.

Ceasul ASUS VivoWatch este inteligent, înglobează componente nanometrice și nu are nicio problemă atunci când este scufundat în apă cu adâncimea de până la un metru. VivoWatch îndeplinește cerințele impuse de standardul IP67 (vezi wiki), utilizatorul simțind confortul oferit de un dispozitiv de calitate, realizat cu mare grijă.

ASUS VivoWatch

ASUS VivoWatch

Ceasul beneficiază de tehnologia exclusivă VivoPulse ce integrează un senzor optic pentru a măsura cu precizie ritmul cardiac, fără a fi necesară purtarea unei curele strânse pe încheietură.

ASUS VivoWatch arată numărul de calorii arse precum și numărul de ore de somn și calitatea somnului. Puteți afla mai multe detalii despre ASUS VivoWatch accesând pagina oficială.

ASUS VivoWatch

ASUS VivoWatch

Prezentare video ASUS VivoWatch