HomeProduseLaptopuriAsus VivoTab RT încântă publicul
Asus VivoTab RT

Asus VivoTab RT încântă publicul

Asus VivoTab RT a fost lansată recent pe piața din România captând atenția siteurilor axate pe tehnologie. Playtech.ro a publicat un review în care scoate în evidență calitățile tabletei ce rulează sistemul de operare Windows RT.

Asus VivoTab RT este o tabletă performantă cu un design modern. Calitatea materialelor se face simțită de la prima atingere, tableta fiind bine închegată. Linia cromatică impusă de ASUS se menține și la acest produs, fiind foarte plăcută privitorului. Dacă partea frontală este dominată de un ecran HD de 10.1 inci încadrat de ramă neagră, partea din spate este acoperită cu aluminiu eloxat și o textura din plastic cauciucat. Textura materialului oferă o bună prindere asfel încât utilizarea tabletei să se facă fără emoții.

Tableta da impresia unui device robust, bine inchegat care nu scartaie si nu tremura la fiecare atingere. Faptul ca cei de la Asus au lucrat serios la dezvoltarea VivoTab reiese si din forma compacta, dimensiuni de doar 263 x 171 x 8.3mm, la o greutate de 525g. De asemenea, dock-ul tastatura a cunoscut si el usoare imbunatatiri fata de modelele anterioare, prin design-ul balamalei si reducerea grosimii.

Pe lângă designul remarcabil, redactorii de la Playtech apreciază și sunetul SonicMaster.

Sunetul SonicMaster care iese din cele doua difuzoare stereo este uimitor de clar si reproduce o plaja extinsa de frecvente, atat inalte, cat si joase.

Asus VivoTab RT beneficiază de majoritatea opțiunilor de conectare. Utilizatorul are la dispoziție Wi-Fi 802.11 b/g/n, modul GPS, Bluetooth 4.0 și NFC. Lucrurile acestea nu trec neobservate de utilizatorii avizați care se bucură de multitudinea de resurse oferite de tabletă.

La capitolul conectivitate tableta ofera toate standardele de care ai putea avea nevoie, fie ca esti un user obisnuit, sau chiar un pretentios power user. Asadar, vorbim despre: mico-HDMI, jack pentru casti, NFC, Wi-Fi 802.11 b/g/n cu Wi-Fi Direct, modul GPS, Bluetooth 4.0 si mufa o proprietara de conectare la PC/incarcare. Conform producatorului, exista si variante 3G si chiar LTE, dar modelul testat de noi nu avea cititorul de SIM incorporat.

Concluzia celor de la Playtech.ro este oarecum așteptată.

Noua jucarie ASUS este o tableta cat se poate de reusita, cu o serie de dotari si functii interesante. Pe langa specificatii, tableta iese in evidenta datorita felului in care se simte in timpul utilizarii. Dupa cum afirmam si pe parcursul testelor, pentru prima data ai senzatia ca utilizezi mai mult un computer portabil decat un accesoriu pentru navigarea pe internet. Odata conectata la tastatura, VivoTab RT ofera atat o autonomie de invidiat, cat si o multitudine de posibilitati de utilizare, majoritatea foarte asemanatoare cu cele ale unui laptop veritabil.

Asus VivoTab RT