HomeStiriASUS Vivobook S406 un portabil compact pentru activități de zi cu zi!
ASUS VivoBook S14 S406

ASUS Vivobook S406 un portabil compact pentru activități de zi cu zi!

ASUS Vivobook S406 este o reinterpretare a unui concept apreciat de studenți și de tinerii profesioniști. Înainte de toate, ASUS a urmărit crearea unui portabil accesibil tuturor, mergând pe o rețetă clasică ce împrumută din trăsăturile seriei Zenbook.

Vivobook S are datele unui ultraportabil. Carcasa compactă nu depășește 14,8 mm în grosime, iar greutatea totală este de numai 1,2 Kg.
Laptopul este un adevărat instrument de productivitate în deplasare. Ecranul NanoEdge FullHD cu diagonala de 14 inci are o ramă subțire ce valorifică mai bine suprafața utilă. Acoperirea anti-glare și unghiurile largi de vizualizare de până la 178 de grade, asigură consistența culorilor și a contrastului atunci când privim ecranul din laterale.

Carcasa cu margini frumos rotunjite ascunde un hardware de ultimă generație, care oferă tot ce-i mai bun la ora actuală. S406U e echipat cu procesor Intel Core i7 din generația a opta, construit pe baza tehnologiei de 14 nanometri și integrează până la 16GB memorie RAM. Datele sunt stocate pe un SSD de 512GB ce oferă timp redus de acces și o viteză superioară de transfer a datelor. Eficiența energetică ridicată oferă o nu numai o autonomie crescută ci și un profil redus, obținut prin miniaturizarea sistemului de răcire.

ASUS VivoBook S14 S406

ASUS VivoBook S14 S406

Laptopul oferă tot cea ce-i necesar în materie de conectică. Porturile USB 3.1 și USB 3.1 tip C reversibil, simplifică transferul de date între portabil și dispozitivele mobile de ultimă generație, iar ieșirea HDMI oferă compatibilitate cu o gamă largă de proiectoare, televizoare și monitoare externe. ASUS a montat și un cititor de carduri microSD.

Tastele au o cursă mică de numai 1,4mm și sunt iluminate, astfel că introducerea textului e rapidă chiar și seara când preferăm să stăm în semi-întuneric. Touchpadul e generos, preluând elementele de gestică din Windows. Nu lipsește tehnologia de respingere a atingerilor accidentale, pentru a elimina surprizele neplăcute atunci când edităm un fișier sau scriem mesaje pe social media.Acest notebook accesibil are un caracter practic, dar și finisaje metalice exterioare caree nu rețin amprentele și rezistă mai bine la zgârieturi datorită texturii aplicate. Vivobook S406 e fi disponibil în două nuanțe elegante de auriu și gri.

Aflați mai multe despre laptopul ASUS VivoBook S14 S406 urmărind clipul video de mai jos.

Prezentare: ASUS VivoBook S14 S406