HomeStiriASUS VivoBook Flip TP501 pune utilitatea într-o lumină nouă
ASUS VivoBook Flip TP501

ASUS VivoBook Flip TP501 pune utilitatea într-o lumină nouă

Utilitatea este principalul lucru care definește produsele ASUS iar VivoBook Flip TP501 nu face excepție de la această regulă.

ASUS VivoBook Flip TP501 este un portabil inteligent care se poate adapta oricărui scenariu de lucru. Grație balamalei metalice duble, ecranul poate fi rotit la 360 de grade, portabilul devenind pe rând laptop, stand sau tabletă. Inginerii de la ASUS au reușit să construiască un model polivalent, cu diagonala de 15.6 inci, cu greutate de numai 2.2kg și un profil de doar 22.5mm.

ASUS VivoBook Flip TP501

ASUS VivoBook Flip TP501

Flip TP501 este totodată un laptop puternic, oferind nivel ridicat de performanță și eficiență energetică cu ajutorul procesoarelor Intel Core i7 de Generația a 6-a și a unității grafice dedicate NVIDIA GeForce.

ASUS VivoBook Flip TP501

ASUS VivoBook Flip TP501

Sistemul de operare Windows 10 și modul Continuum schimbă în mod automat orientarea ecranului principal în funcție de modul în care utilizați portabilul. Atunci când ecranul este întors la 360 de grade și Flip TP501 devine tabletă, sistemul de operare dezactivează automat tastele și touchpadul, evitând introducerea accidentală a datelor. În modul ”cort” portabilul devine un stand de prezentare și partajare a informațiilor sau pur și simplu un cinematografi personal.

Interacțiunea cu ecranul tactil este facilitată de dimensiunile generoase și de poziționarea acestuia, atât părintele cât și copilul putându-se juca și învăța împreună.

ASUS VivoBook Flip TP501 este disponibil în magazinele specializate din România la prețuri cuprinse între 3650 și 4650 Lei.

Prezentare Asus Vivobook TP501UA