HomeStiriASUS vă așteaptă în acest weekend în Carrefour Băneasa
ROG G20

ASUS vă așteaptă în acest weekend în Carrefour Băneasa

ASUS România derulează în acest weekend (23-24 septembrie 2016) o campanie de promovare a noilor produse disponibile pentru piața locală. Standul ASUS va putea fi vizitat în Carrefour Băneasa, la raionul IT, unde cei interesați vor testa și vedea la lucru unele dintre cele mai puternice sisteme de gaming din România.

Mai mult, cei care vor să aibă parte de o experiență cât mai plăcută se pot înscrie la turneul CS:GO sau la tombole zilnice, unde pot câștiga premii atractive.

Unul dintre desktopurile pe care le veți putea vedea în Carrefour Băneasa este ROG G20CB. Noile configurații includ modelul de top NVIDIA GeForce GTX 1080, ce oferă performanțe de până la 3 ori mai mari, comparativ cu generația precedentă. ROG G20CB are o carcasă de mici dimensiuni, cu un volum de numai 9.5 litri, fiind conceput pentru gamerii care doresc efecte vizuale realiste și grafică virtuală imersivă (VR).

Modelul de top NVIDIA GeForce GTX 1080 este conceput pe baza arhitecturii NVIDIA Pascal, cel mai avansat accelerator grafic creat până în prezent. ROG G20CB cu GeForce GTX 1080 poate rula DOOM la rezoluția 4K UHD, cu setările la nivelul ‘Ultra’.

ROG G20

ROG G20

Competiția poate fi urmărită live pe Youtube