HomeProduseLaptopuriASUS TUF Gaming FX504: gaming intens, fără griji
ASUS TUF Gaming FX504

ASUS TUF Gaming FX504: gaming intens, fără griji

Este necesar ca un laptop de gaming să fie robust? Având în vedere modul în care se desfășoară o competiție am putea spune că durabilitatea unui laptop este o caracteristică extrem de importantă. Gamerii profesioniști nu se gândesc la tastatură sau la sistem în general ci numai la joc și la soluțiile care le pot aduce victoria. Prin urmare, laptopul trebuie să preia fiecare comandă, în mod corect, chiar și atunci când tastele sunt apăsate cu putere.

ASUS TUF Gaming FX504 s-a născut tocmai din această observație, rezultatul constând într-un laptop fiabil și durabil. Pentru a asigura longevitatea sistemului și performanțele stabile, FX504 dispune de sistemul patentat Anti-Dust Cooling (ADC) și are la bază cea mai nouă generație de procesoare Intel Core și acceleratoare NVIDIA GeForce GTX 10. FX504 dispune de o tastatură de gaming cu o durată de viață de 20 de milioane de apăsări, ecran de 15,6″ cu 120Hz și sunet surround pe 7.1 canale. Tehnologia exclusivă Overstroke preia din timp fiecare apăsare și are o cursă mai lungă pentru tastarea rapidă, precisă și fără efort. Tastele WASD iluminate, bara de spațiu lată și tastele direcționale izolate permit un control precis și rapid.

Ecranul de 15.6″, cu rată de refresh de 120Hz și timp de răspuns de 3ms GTG, este foarte rapid, fiind recomandat chiar și pentru jocurile de tip FPS. La frecvența de 120Hz, panoul poate afișa 120 de cadre pe secundă (fps), astfel încât imaginile din filme apar mult mai vii, iar jocurile rulează fluid pentru ca jucătorii să reacționeze instant la acțiunile de pe ecran.

FX504 integrează procesorul Intel Core i7-8750HQ din generația a opta și beneficiază de acceleratoare grafice puternice, inclusiv NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti cu suport complet pentru Microsoft DirectX 12. Având o carcasă subțire de 2,5 cm și o greutate de numai 2,3 Kg, FX504 oferă o combinație de performanță și portabilitate, ideală pentru multitasking, divertisment și gaming.

TUF Gaming FX504

Modelele ASUS TUF Gaming FX504 sunt disponibile în România la prețuri ce pornesc de la 3800 de lei (TVA inclusiv) pentru modelul FX504GE-E4139 (Intel Core i5-8300H, 8GB RAM, SSHD 1TB, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB).

În cazul în care v-a plăcut detaliile de mai sus, nu uitați să vizionați prezentarea laptopului ASUS TUF Gaming FX504, de mai jos:

Prezentare video: ASUS TUF Gaming FX504