HomeStiriASUS Travelair N vrea să vină cu tine în vacanță!
ASUS Travelair N

ASUS Travelair N vrea să vină cu tine în vacanță!

ASUS Travelair N

ASUS Travelair N

Fotografiile și filmele de vacanță vor ocupa cu rapiditate memoria telefonului. O cartelă de memorie poate suplimenta spațiul de stocare disponibil, însă cei 32 sau 64GB nu sunt întotdeauna suficienți.

Cei care vor să înregistreze fiecare moment din vacanța lor fără a fi nevoiți să șteargă conținut pot alege un hard disk extern Travelair N. Spre deosebire de alte metode de stocare, ce sunt la îndemâna unui utilizator aflat în vacanță, Travelair N oferă strict funcțiile cu adevărat necesare, păstrând dimensiunile reduse.

ASUS Travelair N încorporează un hard-disk de 1TB și un modul Wi-Fi care permite transferul fișierelor multimedia fără conectarea fizică a unui cablu. Pentru a transfera filmele și fotografiile pe hard-disk trebuie să conectați telefonul la Travelair N.

Hard-diskul ASUS permite conectarea simultană (wireless) a până la cinci dispozitive, astfel încât să nu fiți nevoiță să deconectați telefonul ce tocmai le-ați împerecheat cu acesta. Travelair N mai dispune de modul NFC, slot pentur carduri SD și un conector USB 3.0.

ASUS Travelair N