HomeStiriASUS te invită în Plaza România

ASUS te invită în Plaza România

Zilele acestea, ASUS organizează cel mai lung turneu de gaming din România. Vizitatorii mall-ului Plaza Romania pot găsi la etajul 1 cele mai noi produse ASUS, incluzând celebrele laptopuri ROG G752 și ROG Zephyrus GX501. Turneul se va desfășura în perioada 7 martie – 17 aprilie 2018 și va include sesiuni de calificări pentru echipele înscrise în concursurile de FIFA18, CS:GO, PUBG, Hearthstone, precum și sesiuni libere, în care pasionații de gaming își pot încerca aptitudinile .

Întâlnire cu Ovidiu „Ovvy” Patrascu, campion european la FIFA18

În perioada 10-11 martie, standul ASUS va fi vizitat de campionul european și vicecampionul mondial de FIFA – Ovidiu „Ovvy” Patrascu, care va lua parte la eveniment, pentru a împărtăși câteva din secretele jocului FIFA. Ovvy va juca un meci demonstrativ cu marele câștigător al turneului de FIFA18.

ASUS VivoBook S14 S406

ASUS VivoBook S14 S406

Tot cu această ocazie va fi expus și notebook-ul ASUS VivoBook S406, un model îmbrăcat în aluminiu, cu un profil subțire și performanțe ridicate. Mai mult, vizitatorii pot intra în cursa pentru câștigarea unui portabil VivoBook S406, a unui telefon ZenFone 4 MAX sau a altor premii oferite la tombolă.