HomeStiriASUS a adus în România placa de bază Republic of Gamers Maximus V GENE
ASUS MAXIMUS V GENE

ASUS a adus în România placa de bază Republic of Gamers Maximus V GENE

ASUS a adus pe piața românească plăcile de bază ROG Maximus V, ajunse la cea de-a cincea generație. Modelul de tip micro-ATX Republic of Gamers Maximus V GENE este reprezentantul de seamă al acestei serii, fiind construit pe baza celui mai nou chipset Intel Z77, cu suport pentru cea de a doua și cea de a treia generație de procesoare LGA1155, dar și pentru PCI-Express Gen-3 în variantă single și multi-GPU. Echipa Republic of Gamers a livrat modelul Maximus V GENE în culorile roșu și negru, cu funcții exclusive precum Extreme Engine DIGI+ II, sunet pentru jocuri SupremeFX III, Intel Ethernet cu ROG GameFirst și noua placă mPCIe Combo.

Republic of Gamers

O nouă viteză pentru PC cu placa mPCIe Combo

mPCIe Combo este inovația echipei ROG, combinând funcțiile mPCIe și mSATA într-o singură placă de extensie, ce permite utilizarea sloturilor PCI-Express pentru grafică multi-GPU. Prin adăugarea unei unități mSATA SSD pentru a fi utilizată cu tehnologia Intel Smart Response sau pentru instalarea sistemului de operare, se eliberează porturile SATA pentru a servi altor scopuri. Combinarea unui socket mPCIe standard, pe de altă parte, permite upgrade-uri precum WiFi, Bluetooth, 3G/4G, GPS, dar și alte conexiuni.

Overclocking mai bun pe hardware premium cu design optimizat
Maximus V GENE este dedicată conceptului Republic of Gamers, fiind o placă construită pentru overclocking. Platforma oferă o experiență fantastică de overclocking fiind dotată de Extreme Engine DIGI+ II, ce include 8+4+2 faze (CPU, iGPU, DRAM) și un control precis al alimentării oferit de două controlere DIGI+ combinate cu funcțiile ROG UEFI BIOS (precum noile profile preconfigurate IC). Condensatorii 10k Black Metallic oferă o durată de viață de cinci ori mai mare cu un regim de 10 mii de ore de lucru la temperatura de 105C și tolerarea cu 20% mai eficientă a temperaturilor joase. Formatul DRAM a fost optimizat mai departe, față de generația precedentă Maximus IV, pentru a permite frecvențe mai ridicate.


SupremeFX III – sunet premium pentru jocuri. Raportul semnal-zgomot merge pe linia roșie de 110dB
Conceput pentru a aduce jucătorilor cel mai bun sunet audio integrat, SupremeFX III este o placă total separată, identificată prin linia roșie adiacentă plăcii de bază GENE. Tehnologia SupremeFX Shielding maximizează calitatea sunetului prin izolarea proceselor audio de interferențele magnetice, încapsulând chipset-ul sub un capac de aluminiu. Combinând condesatorii mari de 1500uF pentru a furniza suficientă energie pentru cele mai tari sunete, SupremeFX III atinge un raport semnal-zgomot de până la 110dB. Alăturarea X-Fi Xtreme Fidelity, EAX Advanced HD 5.0, Creative Alchemy și THX TruStudio PRO completează linia de tehnologii audio oferite.

ASUS MAXIMUS V GENEIntel Ethernet, ROG GameFirst și LucidLogix Virtu MVP
Intel Ethernet și ROG GameFirst reduc cu 35% încărcarea procesorului prin prioritizarea traficului în rețea în timp ce suportul LucidLogix Virtu MVP activează un nou mod grafic hibrid ce crește performanța video cu până la 60%.

Modelul ASUS Maximus V GENE este deja disponibil pe piața din România, prețul aproximativ fiind de 890 lei (inclusiv TVA). Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați rog.asus.com.

 

 

Specificații tehnice:

Procesoare suportate Generațiile 2 și 3 ale procesoarelor Intel® Core™ pe Intel® Socket 1155
Chipset Intel® Z77
Tipuri de memorie Dual channel; 4 x DIMM, max. 32GB, DDR3 2800(O.C.)/2666(O.C.)/2600(O.C.)/2400(O.C.)/2200(O.C.)/2133(O.C.)/1866(O.C.)/
1600/1333/1066 MHz
Sloturi PCIe 2 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 or dual x8, red)
1 x PCIe 2.0 x4 (black)
1 x mini-PCIe 2.0 x1 on mPCIe ComboTM
Suport Multi-GPU Suport 2-Way NVIDIA® SLI™ / AMD CrossFireX™ Technology / LucidLogix® Virtu™ MVP Technology
Ieșiri video HDMI/DisplayPort
LAN Gigabit Intel® Ethernet LAN
USB 6 x USB 3.0; 8 x 2.0 port
Stocare 4 x SATA 6Gb/s porturi
2 x SATA 3Gb/s porturi
1 x eSATA 3Gb/s porturi
1 x mini-SATA 3Gb/s porturi pe mPCIe ComboTM