HomeProduseLaptopuriROG Zephyrus S impresionează din primul moment
ROG Zephyrus S (GX531)

ROG Zephyrus S impresionează din primul moment

Designul inteligent și construcția perfectă sunt două dintre principalele cerințe în construcția celui mai subțire notebook de gaming din lume. ROG Zephyrus S (GX531) profită de un sistem de răcire ultra-perfecționat pentru a înghesui cele mai puternice acceleratoare grafice pentru portabile. Având o carcasă cu geometrie variabilă, cu grosimi cuprinse între 14.95 și 15.75mm, fabricată din aliaje ușoare și rezistente, Zephyrus S este un laptop ce poate fi purtat oriunde atât de gameri, cât și de specialiștii din domeniul grafic.

Rama ultra-subțire pune în valoare panoul de nivel IPS, cu rata de refresh de 144Hz și un timp de răspuns de 3ms. Viteza mare a ecranului îl recomandă pentru jocurile rapide precum CS GO, detaliile grafice fiind afișate instant, fără deteriorări ale imaginii.

ROG Zephyrus S (GX531)

ROG Zephyrus S (GX531)

Linia subțire ar putea să inducă în eroare un utilizator neavizat, însă ROG Zephyrus S este pregătit să surprindă in primul moment. Zephyrus S rulează jocuri din clasa AAA și este pregătit pentru dispozitivele VR. Procesorul Intel Core i7 din generația a opta și acceleratorul grafic GeForce GTX 1070 cu design Max-Q oferă performanțe similare cu cele desktop, în timp ce SSD-ul de tip NVMe de până la 1TB oferă stocare rapidă, reducând timpii de copiere și instalare ai jocurilor.

Cel mai subțire notebook de gaming din lume!