HomeStiriROG Maximus VII Formula oferă cea mai bună alimentare pentru gaming
ROG Maximus VII Formula

ROG Maximus VII Formula oferă cea mai bună alimentare pentru gaming

O sursă de alimentare stabilă și regulatoarele de tensiune (VRM) aflate pe placa de bază sunt primele ingrediente ale unui overclocking reușit.

Regulatorul de tensiune (VRM) Extreme Engine DIGI+ III, montat pe ROG Maximus VII Formula, are componente excepționale ce asigură o alimentare ultra-stabilă, indiferent de cerințe. Tranzistorii MOSFET NexFET oferă un randament de peste 90% în condiții normale, sunt mai durabili și măsoară numai jumătate din dimensiunile standard ale unui MOSFET.

Bobinele 60A BlackWing au pierderi minime și lucrează la temperaturi scăzute, în timp ce condensatorii solizi japonezi 10K sunt de cinci ori mai durabili și oferă o performanță cu 20% mai mare, la temperaturi ridicate, comparativ cu cei obișnuiți.

ASUS Maximus VII Formula SupremeFX Formula 2014

ASUS Maximus VII Formula SupremeFX Formula 2014

Tehnologia TrueVolt 5V oferă un voltaj precis, de 5V, atât pentru porturile USB din față cât și pentru cele din spate, fără căderi de tensiune. Toate echipamentele conectate beneficiază de o sursă de curent curată, asigurând compatibilitate și protecție pentru dispozitivele USB conectate.

ROG Maximus VII Formula

ROG Maximus VII Formula