HomeStiriROG GL552 – Un nou laptop de gaming inspirat de avioanele stealth
ROG GL552

ROG GL552 – Un nou laptop de gaming inspirat de avioanele stealth

Republic of Gamers (ROG) a anunțat un nou laptop optimizat pentru gaming: GL552. Acesta dispune de cea de-a patra generație de procesoare Intel Core i7 quad-core, placă grafică discretă și, opțional, unitate SSD. Acesta are un design agresiv, inspirat de avioanele de luptă stealth, cu tastatură iluminată în roșu și taste WASD special marcate.

asus_rog_gl552_front

Software-ul ASUS GameFirst III prioritizează pachetele de date transmise de jocuri, asigurând un joc fără latențe. GL552 are un design ce permite accesul facil la unitatea de stocare și la memoria RAM pentru upgrade ulterior.

GL552 dispune de o tastatură cu profil redus, cu taste ușor de apăsat, ce au o cursă de 1.8mm pentru un răspuns perfect în jocuri. Grupul marcat de taste WASD și padul numeric oferă control rapid. Construită ca o singură bucată, robustă, întreaga tastatură este iluminată în culoare ROG și este vizibilă tot timpul.

GL552 oferă opțiuni de stocare evoluate acceptând hard diskuri de până la 2TB și SSD-uri M.2 de până la 256GB, îndeplinind dorințele utilizatorilor atât pentru un spațiu mai mare cât și pentru viteză.

ROG GL552

ROG GL552