HomeStiriROG G771 emană ADN-ul ROG
ROG G771

ROG G771 emană ADN-ul ROG

ROG G771 este un nou notebook special construit pentru jocuri, ce are la baza sa ADN-ul celebrei serii de gaming. Noile serii de laptopuri sunt motorizate de procesoarele Intel Core, inclusiv Core i7, pentru a asigura performanța cerută de cele mai noi titluri, în timp ce grafica NVIDIA GeForce GTX 850M/860M cu suport Microsoft DirectX 11 oferă efecte grafice precise și animații fluide.

ROG G771

ROG G771

ROG G771 a intrat pe mâna bloggerilor din România, care au avut ocazia să-l testeze și să-l supună unor probe nu tocmai simple. Bogdan Petre, redactor la imidoresc.ro spune despre acest model:

Laptopul ASUS G771 are cateva atuuri pe care nu le-as trece usor cu vederea: anume puterea de procesare superioara, solutia de stocare rapida si cu o capacitate generoasa, asistata de tehnologii performante de transfer ale datelor, cu fir sau fara fir, plus un ecran mare de 17.3 inchi care se vede chiar bine. Este un laptop pregatit pentru sarcini electronice de orice gen si pentru orice tip de birou, de acasa sau de la serviciu.

Laptopul ROG G771JM va avea un preț de până la 7500 lei (TVA inclusiv) pentru configurațiile de top.

ROG G771

ROG G771