HomeEvenimenteROG G750 intră în contact cu studenții de la Politehnică

ROG G750 intră în contact cu studenții de la Politehnică

ASUS prezintă în incinta Universității Politehnica din București noile laptopuri de gaming ROG G750, cu prilejul Technology Day. Likeit! – un eveniment organizat de partenerul Likeit Solution în parteneriat cu Uniunea Națională a Studenților din România.

Concepute în mod special pentru utilizatorii care au nevoie de performanță extremă, laptopurile ROG G750 pun la dispoziția acestora resurse nemaiîntâlnite pe un dispozitiv portabil.

Exemplarul expus la standul ASUS beneficiază de 32GB memorie RAM, stocare SSD, hard disk de 1TB și procesoare Intel Core din generația a patra. Placa video NVIDIA GeForce GTX 880M, cu până la 4GB de memorie video GDDR5, poate rula orice joc actual la rezoluție FullHD.

asus-politehnica-2014-6355

asus-politehnica-2014-6350

TurboMaster permite utilizatorilor să supratacteze cu ușurință placa video, în condiții de siguranță, cu până la 5% mai mult, pentru performanțe extreme. TurboMaster este livrat cu o versiune a utilitarului

GPU Tweak conceput special pentru noua serie G. GPU Tweak facilitează overclocking-ul plăcii video și utilizează parametrii ce asigură stabilitatea pe termen lung, chiar și în timpul perioadelor de overclocking experimental.

asus-politehnica-2014-6345

asus-politehnica-2014-6343

Notebook-urile G750 beneficiază de o soluție de răcire îmbunătățită, ce utilizează două ventilatoare inteligente, independente, cu radiatoare din cupru, astfel încât să nu piardă competiția cu căldura în sesiunile îndelungate de joc.

Atât procesorul cât și placa video au propria răcire independentă, cu heat-pipe-uri, cu optimizare automată în funcție de cerințele sistemului, G750 fiind cel mai rece notebook de gaming. Mai mult, grila din spate ține zgomotul ventilatoarelor departe de utilizator, menținând la un nivel ridicat eficiența răcirii.

asus-politehnica-2014-6336