HomeStiriROG Crosshair VI Hero pune în valoare noile procesoare AMD
ROG Crosshair VI Hero

ROG Crosshair VI Hero pune în valoare noile procesoare AMD

Plăcile de bază cu chipset Intel Z270 domină oferta ASUS de la un capăt la altul. Printre acestea își face apariția un nou model echipat cu chipset AMD X370, ce este pregătit pentru a pune în valoare cele mai noi procesoare AMD AM4.

ROG Crosshair VI Hero

ROG Crosshair VI Hero

Placa de bază ROG Crosshair VI Hero este concepută pentru overclocking și dispune de instrumentele necesare pentru atingerea unor frecvențe record. Pachetul software 5-Way Optimization integrează componente inteligente ce se mulează pentru fiecare procesor în parte, utilizatorii având posibilitatea să obțină frecvențe mai ridicate decât cele de bază, atât în mod automat cu ajutorul funcțiilor auto-tuning, cât și manual prin ajustarea fiecărui parametru în parte. Pe lângă procesoarele supratactate, Crosshair VI Hero suportă memoriile DDR4 cu frecvențe de până la 3200MHz.

Utilizatorii care preferă răcirea cu lichid și vor să obțină performanțe mai ridicate față de cele permise de sistemul ASUSFan Xpert au la dispoziție un conector suplimentar de 3A pentru pompa de apă plus un altul de 1A. Ventilatoarele clasice pot fi alimentate prin intermediul celor cinci conectori aflați pe placa de bază.

ROG Crosshair VI Hero suportă configurații SLI și CrossFireX pe sloturile sale PCI Express x16. Sloturile sunt spațiate oferind suficient loc pentru plăcile video de ultimă generație și pentru sistemele de răcire asociate acestora.

ROG Crosshair VI Hero – Unboxing