HomeStiriRepublic of Gamers prezintă tastatura mecanică Horus GK2000
ASUS Horus GK2000

Republic of Gamers prezintă tastatura mecanică Horus GK2000

Republic of Gamers (ROG) a lansat tastatura mecanică Horus GK2000. Aceasta încorporează un microcontroler pe 32 biți (MCU) și 4MB de memorie, alături de o interfață intuitivă ce permite utilizatorilor să personalizeze tastele și funcțiile macro pentru comenzi complexe prin apăsarea unei singure taste.

ROG Horus GK2000 are finisaje premium și panouri de aluminiu prelucrate pe mașini CNC, ce o scot în evidență. Tastatura include un palm rest, piciorușe cu două poziții și un stand detașabil pentru dispozitive mobile.

Microcontroler pe 32 de biți încorporat

ROG Horus GK2000 integrează un microcontroler pe 32 biți și 4MB de memorie ce procesează și stochează funcțiile macro și profilurile. Utilizatorii pot programa până la 80 de comenzi macro pentru mouse, PC și funcțiile media. Aceștia pot programa tastatura pentru a iniția comenzi complexe prin apăsarea unei singure taste. Un total de 10 profiluri pot fi stocate în memoria tastaturii, astfel încât utilizatorii să poată salva și copia profilurile salvate între calculator și tastatură printr-o simplă glisare.

ASUS Horus GK2000

ASUS Horus GK2000

Horus GK2000 utilizează comutatoare mecanice Cherry MX Red ce au o cursă de 4mm pentru o senzație tactilă fermă și răspuns rapid la apăsări. Tastatura este durabilă, având o durată de viață estimată la 50 de milioane de apăsări. Fiecare tastă este iluminată de LED-uri roșii și are forme ergonomice, ideale pentru jocuri și dactilografiere. Horus GK2000 integrează tehnologia NKRO (N-Key rollover) înlăturând complet efectul de ghosting, asigurând utilizatorul că fiecare mișcare va fi detectată, indiferent de câte taste va apăsa. Funcția N-Key poate fi activată sau dezactivată prin butonul dedicat.

Inginerie ROG distinctivă

ROG Horus GK2000 are un aspect premium, iar elementele de aluminiu o scot în evidență. Arhitectura complicată a “aripioarelor” și placa anodizată cu finisaje atent șlefuite îi dauo aparență agresivă. Horus GK2000 are taste iluminate cu LED-uri roșii, cinci setări prestabilite pentru modul de iluminare și șase reglaje ce pot fi personalizate. Utilizatorii au opțiunea de a ilumina întreaga tastatură sau să ilumineze o serie de taste specifice.

ASUS Horus GK2000

ASUS Horus GK2000

Tastele multimedia dedicate, amplasate pe Horus GK2000, sunt poziționate la îndemâna utilizatorului, astfel încât ajustarea volumului sau efectele luminoase să poată fi reglate fără a ridica degetele de pe tastatură. Tastatura Horus GK2000 a fost concepută cu gândul la ergonomie, având un palm rest cu dimensiunile de 47 x 83 mm pentru a susține încheietura mâinii în timpul sesiunilor maraton de gaming.

Unghiul tastaturii poate fi de asemenea ajustat, grație piciorușelor cu două poziții. Horus GK2000 vine cu un stand pentru dispozitive mobile, permițând utilizatorilor să le poziționeze în partea stângă sau în partea dreaptă pentru a fi la vedere. Cele două porturi situate în spatele tastaturii permit conectarea ușoară a unităților de stocare flash și a altor periferice. Partea de conectică este completată de o ieșire audio pentru căști.

Perfectă pentru jocuri în rețea

Pachetul ROG Horus GK2000 include propria husă de transport din neopren. Această afișează un logo ROG la exterior și are la interior un material moale ce protejează tastatura de zgârieturi. Compartimentele interioare ajută utilizatorilor să stocheze perifericele și alte accesorii.

ASUS Horus GK2000

ASUS Horus GK2000