HomeStiriRepublic of Gamers lansează în România laptopul de gaming G751
ROG G751

Republic of Gamers lansează în România laptopul de gaming G751

Republic of Gamers (ROG) a anunțat disponibilitatea în România a noilor laptopuri de gaming G751. Noile modele dispun de procesoare Intel Core, grafică NVIDIA GeForce GTX970M/980M și tehnologie exclusivă ASUS TurboMaster GPU pentru a oferi un nivel de performanță similar desktopurilor.

G751 demonstrează o eficiență termică excepțională, cu un minimum de zgomot, grație elementelor din cupru și celor două ventilatoare ce suflă aerul fierbinte prin grila din spate. Construit special pentru pasionații de jocuri, G751 are taste speciale pentru accesul la Steam și înregistrarea jocurilor printr-un singur click, precum și tehnologii ASUS SonicMaster și ROG AudioWizard pentru un sunet optimizat în orice fel de joc.

ROG G751

ROG G751

Nivel de performanță similar desktopurilor

ROG G751 este motorizat de procesoare Intel Core i7 pentru o perfomanță de top, cerută de jocurile actuale. G751 beneficiază, de asemenea, de grafica NVIDIA GeForce GTX970M/980M pentru efecte vizuale precise. Performanțele generale sunt îmbunătățite de tehnologia ASUS TurboMaster care cuprinde aplicația exclusivă GPU Tweak și componente hardware actualizate pentru a suporta supratactarea plăcii grafice și un plus de performanță de 5%.

ROG G751

ROG G751

Design termic silențios și eficient

ROG G751 are un design inteligent și un sistem de răcire silențios format din două ventilatoare independente și elemente din cupru. Acest design îmbunătățit oferă o eficiență termică excepțională pentru a asigura stabilitatea sistemului, păstrând joasă temperatura în overclocking pentru procesor și nucleul grafic.

Trei heatpipe-uri sunt legate în mod direct la nucleul grafic pentru a transmite căldura spre ventilatoare, în timp ce aerul fierbinte este expulzat prin grilele din spate. Grilele direcționează aerul cald departe de utilizator și au un rol cheie în eficiența designului termic al modelului G751.

ROG G751

ROG G751

Efecte vizuale intense și jocuri online optimizate

ROG G751 are un ecran IPS Full HD anti-glare cu un unghi de vizualizare de 178 de grade pentru o schimbare nesemnificativă a culorilor atunci când este privit din lateral.

G751 suportă ecrane externe 4K/UHD (ultra-high-definition), cu tehnologie Trinity Display, oferind utilizatorilor un total de până la patru ecrane (notebook-ul plus alte trei ecrane) ce pot fi folosite simultan prin intermediul conexiunilor HDMI 1.4, mini DisplayPort și VGA. Această configurație este ideală pentru jocurile pe mai multe monitoare, vizionarea de filme sau pentru multi-tasking.

ROG G751

ROG G751

G751 integrează GameFirst III ce optimizează rețeaua pentru a oferi utilizatorilor jocuri cursive. GameFirst III prioritizează pachetele pentru jocuri și alocă o lățime de bandă mai mare pentru jocuri fluide, fără latențe. Sunt disponibile patru moduri pentru prioritizarea pachetelor de date și setări manuale pentru utilizatorii care doresc să preia controlul total asupra rețelei. Aplicația integrată Network Monitor oferă un instrument de administrare al traficului și testarea vitezei conexiunii de date.

ROG G751 spot oficial

Design și funcții centrate pe jucători

ROG G751 menține design-ul inspirat de F-22 Raptor, ce poate fi găsit pe seriile G anterioare, afișând finisaje din aluminiu și un logo ROG iluminat. ROG G751 are taste dedicate pentru accesul imediat la Steam și înregistrarea gameplayului printr-un singur click.

ROG Macro Key poate fi programat cu până la trei comenzi pentru acțiuni complexe în jocuri, lansare de aplicații sau încărcarea unui website printr-o singură tastă. Tastatura chiclet este ergonomică pentru mai mult confort, fiind ideală pentru sesiunile maraton de gaming. Tastele au iluminare ajustabilă ce strălucește în întuneric, iar tastele WASD sunt special marcate.

Prețuri și disponibilitate

Laptopurile ROG G751 vor fi disponibile în România la prețuri cuprinse între 5.199 lei și 11.299 lei (TVA inclus), în funcție de configurație.

ROG G751 – prezentare