HomeStiriRepublic of Gamers sponsorizează cea mai mare competiție de Dota 2
ROG Swift PG248Q

Republic of Gamers sponsorizează cea mai mare competiție de Dota 2

Republic of Gamers sponsorizează cea mai mare competiție de Dota 2 – The International 6 (TI6). Anul trecut Evil Geniuses i-a învins pe cei de la CDEC în marea finală, câștigând cel mai mare premiu din istoria sportului electronic – 6.6 milioane de dolari. Premiile pentru ediția de anul trecut au totalizat 18 milioane de dolari, depășind multe turnee de tenis din lume sau chiar valoarea întregii ligi de fotbal din România.

Anul acesta, International 2016 a fost organizat pe KeyArena din Seattle, Statele Unite ale Americii și a vut loc între 8 și 13 august 2016. ROG Strix GL702 și ROG Swift PG248Q au fost selectate drept laptopul, respectiv monitorul oficial al competiției.

Un număr de 16 echipe au concurat la Seattle, la a șasea ediție International 2016. Jucătorii au încercat să se autodepășească, nivelul de concentrare și viteza de mișcare atingând un nivel foarte ridicat. Sportul electronic, adună cei mai buni concurenți din lume, care înțeleg cel mai bine jocul și strategia. Acești super-jucători pot învinge orice concurent amator, indiferent de vârstă, ocupație sau nivel de pregătire.

În clipul de mai jos puteți urmări secvențe dintr-unul din jocurile desfășurate în marea finală International 2016.

Wings vs DC – Marea finală The International 2016