HomeStiriASUS prezintă telefonul ZenFone 4 Max Pro
Asus ZenFone 4 Max Pro

ASUS prezintă telefonul ZenFone 4 Max Pro

ASUS ZenFone 4 Max Pro (ZC554KL) este un telefon performant cu autonomie extinsă, fiind perfect pentru călătoriile lungi și aventurile din vacanță. Bateria de 5000mAh beneficiază de un management avansat ce o protejează și îi mărește durata de viața. Nu mai puțin de 12 aspecte sunt luate în calcul de softwareul telefonului, dintre care amintim protecția la scurt-circuit, protecția la supratensiune și monitorizarea permanentă a temperaturii. ZenFone 4 Max Pro este gândit să fie un companion foto perfect pentru o întreagă zi, grație sistemului de camere duale format dintr-o cameră principală de 16 megapixeli și o cameră cu unghi larg de 120°.

ASUS ZenFone 4 Max Pro este atât de bine optimizat încât poate rezista până la 46 de zile în regim de așteptare. Chipsetul Qualcomm Snapdragon 430 are un consum redus de energie fiind foarte eficient indiferent de tipul de sarcină pe care o execută.

Telefonul beneficiază de un sistem avansat de camere video, posibilitățile acestuia în domeniul fotografiei fiind cu mult extinse comparativ cu vechile generații. Camera principală are o rezoluție de 16 megapixeli și diafragmă F2.0. Alături de aceasta mai există o cameră cu unghi larg, de 120 de grade, ce surprinde mai bine subiecții aflați în zona vederii periferice.

Trecerea de la o cameră la cealaltă se face insesizabil, utilizatorul având posibilitatea să realizeze atât portrete și fotografii de grup, cât și peisaje, totul la o calitate excepțională. De altfel, camerele foto disponibile pe telefoanele inteligente au evoluat atât de mult, încât au dus practic la dispariția camerelor foto de buzunar.

ZenFone 4 Max Pro rulează sistemul de operare Android 7 și interfața grafică ASUS ZenUI.

Prezentare ASUS ZenFone 4 Max Pro

Aflați mai multe despre telefonul ASUS ZenFone 4 Max Pro accesând pagina oficială: https://www.asus.com/Phone/ZenFone-4-Max-Pro-ZC554KL