HomeStiriASUS prezintă primele imagini cu noile produse ce vor fi prezentate la IFA 2013

ASUS prezintă primele imagini cu noile produse ce vor fi prezentate la IFA 2013

Expoziția ce se va desfășura în Berlin, în perioada 6-11 septembrie, va reuni cele mai noi produse ale industriei. ASUS va prezenta la IFA 2013 o mulțime de produse inovatoare ce vor ține aprinsă imaginația fanilor și vor capta atenția presei de specialitate.

Prima imagine ce ne aduce în atenție viitoarele produse a fost publicată la sfârșitul săptămânii trecut sub sloganul „We Transform Your Possibilities”. Un calculator, un carnet de notițe și un pahar plin sunt produsele alese pentru a ne sugera noile modele.

IFA-5

 

 

Sâmbătă, 31 august, o altă imagine în care avem o tabletă cu design deosebit a fost publicată de ASUS. Partea superioară a tabletei poartă clar inscripția ASUS iar sloganul „We Transform Your Mobility” ne trimite cu gândul la un model ușor de transportat.

 

IFA4

 

 

Ieri, 1 septembrie, a venit rândul portabilelor . Teaserul a fost publicat sub sloganul „We Transform your Perception” și ne amintea că au rămas 3 zile până la deschirea marii expoziții europene.

IFA3

 

IFA 2013 se apropie cu pași repezi iar cele câteva zile rămase se vor scurge cu repeziciune. Produsele ASUS vor rămâne în continuare la cele mai înalte standarde de calitate iar satisfacția fanilor va fi garantată.