HomeStiriLansariASUS prezintă placa de bază P9X79-E WS

ASUS prezintă placa de bază P9X79-E WS

Un calculator performant trebuie să aibă o fundație solidă. Plăca de bază interconectează toate echipamentele ce se pot monta pe un calculator de la placa video până la unitățile de stocare. O placa de bază performantă va oferi utilizatorului posibilitatea de a instala cele mai noi și mai rapide componente cu posibilitatea de a efectua un viitor upgrade dacă va fi necesar.

ASUS este un expert al plăcilor de bază performante, gamele sale fiind create pe fiecare tip de utilizator. Dacă pasionații de jocuri aleg modelele ROG, utilizatorii înclinați către eficiență și durabilitate merg pe plăcile Sabertooth. Ultima oferă ASUS poate fi folosită pentru o mulțime de aplicații din simplul motiv că dispune de posibilități extraordinare.

ASUS P9X79-E WS include șapte sloturi PCI Express 3.0 și suportă patru plăci video în configurații Nvidia GeForce SLI sau AMD CrossFireX. Placa beneficiază de o mulțime de porturi printre care se numără două conexiuni Intel Ethernet, șase porturi SATA 6Gbit, patru porturi USB 3.0 și două porturi eSATA. Mai multe unități de stocare SSD pot fi montate într-o varietate de formate pentru viteze crescute de transfer.

Alimentarea procesorului și a memoriilor RAM este ajustată digital cu ajutorul ASUS DIGI+ VRM, utilizatorul putând să obțină performanțe mai mari în overclocking.