HomeStiriASUS prezintă noul Transformer Book T100HA
ASUS Transformer Book T100HA

ASUS prezintă noul Transformer Book T100HA

ASUS a anunțat Transformer Book T100HA, o versiune complet nouă a celui mai bine vândut dispozitiv 2-in-1: Transformer Book T100. Fiind mai ușor, având un profil mai subțire și oferind o autonomie de până la 12 ore, noul Transformer Book T100HA combină puterea unui laptop stilat cu ecran de 10.1 inci cu beneficiile unei tablete ultra-subțiri.

Îmbunătățirile și actualizările aduse noului dispozitiv îl plasează în topul celor mai dorite modele 2-in-1 de pe piață. Printre acestea se numără procesorul quad-core Intel Atom x5 ‘Cherry Trail’, noul sistem de operare Windows 10 cu asistentul Cortana și suportul pentru interfața adaptivă Windows 10 Continuum.

Fiind disponibil în patru culori vii (alb mătăsos, gri, bleu și roz), cu un capac placat cu metal și tastatură detașabilă, T100HA este companionul perfect pentru utilizatorii care au nevoie de un computer ușor și versatil, cu autonomie extinsă.

ASUS este lider în construcția de modele 2-in-1, iar Transformer Book T100HA consolidează această poziție prin combinația sa unică de putere, laptop cu greutate redusă și tabletă subțire. Cu o balama magnetică puternică, fiabilă și robustă, ce se poziționează automat atunci când se andochează, transformarea între laptop și tabletă este simplă și rapidă.

ASUS Transformer Book T100HA

ASUS Transformer Book T100HA

Suportul pentru Windows 10 Continuum înseamnă că interfața Windows se reconfigurează în mod automat pentru o tranziție fără reproș între modul laptop și modul tabletă. Tableta este cu 20% mai subțire decât cea a modelului precedent, măsurând numai 8.45 mm, iar greutatea nu depășește 580 de grame, fiind o opțiune convingătoare pentru utilizatorii care doresc performanță și mobilitate fără compromis. O tastatură bună este esențială pentru un laptop iar tastatura detașabilă a modelului T100HA este ergonomică și confortabilă, având taste cu mișcare scurtă de numai 1.5mm, optimizate pentru sesiunile lungi de scris, plus un touchpad mare cu răspuns rapid.

Transformer Book T100HA nu necesită transportarea a două echipamente voluminoase, noul model fiind alegerea ideală pentru utilizatorii care vor mobilitate și flexibilitate, fără a sacrifica performanța.

Având o arhitectură optimizată pentru eficiență, Transformer Book T100HA oferă până la 12 ore autonomie, fiind perfect pentru un stil de viață dinamic. Cu putere pentru întreaga zi, utilizatorii nu mai trebuie să caute în permanență o sursă de curent, T100HA fiind disponibil oricând este nevoie, în orice loc. Reîncărcarea acumulatorului se face foarte rapid mulțumită tehnologiei ASUS BoostMaster, ce poate adăuga energie pentru 90 de minute de funcționare în numai 15 minute de încărcare. Pentru și mai multă flexibilitate, dispozitivul poate fi reîncărcat de la o baterie externă prin intermediul portului micro USB. În cazul puțin probabil în care 12 ore de autonomie nu sunt suficiente, utilizatorii pot prelungi orele de funcționare prin folosirea unei baterii externe.

ASUS Transformer Book T100HA

ASUS Transformer Book T100HA

ASUS Transformer Book T100HA dispune de un capac acoperit cu metal, pentru o senzație premium și un aspect elegant de care utilizatorul va fi mândru. Fiind disponibil în cele patru culori – alb mătăsos, gri, bleu și roz, va exista un T100HA potrivit fiecărui stil, pentru a degaja fie un aer sofisticat, fie un sentiment de bună dispoziție.

Transformer Book T100HA este motorizat de procesorul quad-core Intel Atom x5 ‘Cherry Trail’, ce permite operarea fluidă în activitățile de zi cu zi și performanțe de două ori mai bune, comparativ cu generația precedentă. Imaginile afișate pe ecranul IPS de 10.1 inci sunt clare și bine definite, tehnologia ASUS TruVivid asigurând vizibilitate în condiții de iluminare crescută.

Transformer Book T100HA este prima tabletă cu Windows ce include noul conector USB Type-C, mai mic, mai ușor de utilizat, care permite rate de transfer USB 3.0 de 10 ori mai rapide decât USB 2.0. Portul Type-C este conceput să înlocuiască în viitorul apropiat portul USB original și să devină standard.

Windows 10 preinstalat cu asistentul Cortana

Fiecare ASUS Transformer Book T100HA include sistemul de operare Window 10 preinstalat. T100HA suportă Cortana, asistentul personal ce permite interacțiunea naturală prin recunoaștere vocală. Transformer Book T100HA integrează noul Windows 10 Continuum, tranziția între modul laptop și modul tabletă fiind insesizabilă. În momentul andocării sau detașării tabletei, interfața se reconfigurează automat pentru o experiență de lucru ideală.

ASUS Transformer Book T100HA

ASUS Transformer Book T100HA

Transformer Book T100HA vine cu Microsoft Office Mobile preinstalat, oferind utilizatorilor acces imediat la aplicațiile Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile și OneNote.

Accesorii speciale – Folio Cover pentru protecție stilată

Husa de protecție Folio Cover este special concepută pentru ASUS Transformer Book T100HA. Aceasta integrează magneți care se ajustează automat la grosime, menținând închiderea fermă indiferent dacă este transportată tableta și tastatura dock sau doar tableta. Două prinderi din interiorul husei mențin dispozitivul pe poziție atunci când utilizatorul tastează sau vizionează un film. Utilizarea materialelor de înaltă calitate protejează tableta împotriva loviturilor și zgârieturilor iar designul permite accesarea porturilor.

Prețuri și disponibilitate

ASUS Transformer Book T100HA va fi disponibil în România începând din luna octombrie la prețuri între 1699 – 1999 de lei (TVA inclusiv).