HomeStiriASUS prezintă camera auto Reco Smart
ASUS Reco Smart

ASUS prezintă camera auto Reco Smart

Înregistrarea continuă a traficului vă poate oferi o resursă video valoroasă în cazul unui eveniment neplăcut. Poliția, asiguratorul sau judecătorul pot urmări înregistrarea și pot evalua mai bine rolul fiecărui participant la trafic.

ASUS vă propune o cameră auto de mici dimensiuni ce vă oferă toate instrumentele necesare pentru astfel de situații. Reco Smart dispune de un senzor CMOS de la Sony și poate înregistra la rezoluție Full HD 1080p. Lentilele cu diafragmă f/1.8 cuprind toată zona din fața automobilului, camera având posibilitatea să înregistreze și evenimentele periferice, chiar dacă șoferul nu le-a sesizat la momentul respectiv.

ASUS Reco Smart

ASUS Reco Smart

ASUS Reco Smart integrează un modul Wi-Fi pentru conexiunea cu telefonul mobil și poate salva clipurile atât în memoria internă cât și pe telefon sau în cloud. Senzorul de coliziune permite salvarea rapidă a respectivului moment și transferul imediat în cloud, chiar și în cazul în care automobilul este furat, imaginile fiind accesibile posesorului de drept și mai departe instituțiilor abilitate pentru combaterea infracționalității.

Alimentarea camerei auto se face atât prin intermediul acumulatorului intern de 720mAh, cât și prin intermediul cablului microUSB disponibil în pachet.

Camera auto Reco Smart de la ASUS

Specificațiile complete ale camerei auto ASUS Reco Smart pot fi găsite pe pagina oficială: https://www.asus.com/Car-Electronics/RECO-Smart-Car-and-Portable-Cam/specifications/