HomeStiriLansariASUS a prezentat două noi desktopuri de gaming
ASUS VivoPC X

ASUS a prezentat două noi desktopuri de gaming

ASUS România a prezentat astăzi, 12 aprilie 2017, în cadrul unui eveniment desfășurat în București, două sisteme desktop dedicate pasionaților de jocuri. Ambele modele sunt deosebit de puternice, însă fiecare pleacă de la o abordare diferită a tehnologiei.

ASUS VivoPC X

ASUS VivoPC X

ASUS VivoPC X este un desktop compact, ce împrumută tehnologii din construcția laptopurilor de ultimă generație. Inginerii care au proiectat acest sistem au înglobat într-o carcasă de numai cinci litri un procesor Intel Core i5 de generația a 7-a și placă video NVIDIA GeForce GTX 1060. VivoPC X are două porturi HDMI și o ieșire DisplayPort pentru conectarea la TV sau la monitoarele compatibile G-SYNC. Sursa de alimentare este externă și este similară cu cea a unui laptop.

ASUS VivoPC X cu sistem de operare Windows preinstalat va fi disponibil în România la sfârșitul lunii aprilie 2017, la un preț aproximativ de 4000 de lei (TVA inclus).

ROG GD30 este un desktop de mari dimensiuni, cu suficient spațiu la interior pentru a acomoda o configurație extrem de puternică. Acesta este echipat cu cele mai noi procesoare Intel Core i7 de generația a 7-a și grafica până la NVIDIA GeForce GTX 1080. Cei care nu se mulțumesc cu 32GB de memorie RAM și combinația SSD și hard disk mai pot monta până alte cinci hard diskuri suplimentare, pentru un total de șase unități.

ROG GD30

ROG GD30

ROG GD30 va fi disponibil în România la sfârșitul trimestrului al doilea la un preț ce pornește de la 3900 lei și poate ajunge la 7999 lei.

Mai jos puteți urmări o galerie foto de la evenimentul de lansare: