HomeStiriASUS PCE-AC66 elimină firele
ASUS PCE-AC66

ASUS PCE-AC66 elimină firele

Desktop-ul ocupă destul de mult spațiu pe birou și de cele mai multe ori necesită cabluri pentru a te conecta la internet. Când toate aceste cabluri se strâng în spatele calculatorului iar priza de internet este la distanță de birou, există deja o problemă privind poziționarea și mascarea firelor.

ASUS PCE-AC66 elimină conexiunea prin fir

Adaptorul wireless de rețea ASUS PCE-AC66 oferă șansa de a conecta desktop-ul fără a mai trage fire. Viteza de conectare este destul de ridicată iar performanța dispozitivului elimină problemele de semnal pe care le-ați experimentat cu alte echipamente.

ASUS PCE-AC66 se inserează într-un slot PCI Express liber pentru a elimina latențele între receptor și PC. Dispozitivul poate comunica în standardele vechi dar și în cele noi precum 802.11n sau mai recentul 802.11ac. PCE-AC66 transmite datele binare la frecvența de 2.4GHz sau 5GHz iar combinarea celor două oferă un transfer teoretic de 1750Mbps.

ASUS PCE-AC66

ASUS PCE-AC66

PCE-AC66 dispune de trei antene detașabile oferind un câștig de semnal. Toate performanțele adaptorului wireless ASUS PCE-AC66 sunt posibile datorită unuia dintre cele mai avansate chipset-uri Wi-Fi de la Broadcom, a celor 128MB Flash și a memorie RAM de 256MB. Fiabilitatea și eficiența chip-urilor este completată de un radiator ce menține temperatura la un nivel scăzut.
Adaptorului wireless ASUS PCE-AC66 este destul de nou iar până la disponibilitatea lui pe plan internațional va trebui să mai așteptăm puțin.

ASUS PCE-AC66

ASUS PCE-AC66