HomeStiriLansariASUS PadFone în România – review-uri si preturi
Padfone LaptopMag.com

ASUS PadFone în România – review-uri si preturi

Cu ansamblul ASUS Padfone ai laolaltă un telefon cu Android, o tabletă cu stylus pe post de headset și un netbook. Publicațiile de specialitate din România l-au testat și și-au spus părerile. Vă prezentăm o listă de review-uri mai jos.

Padfone LaptopMag.com

ASUS PadFone este un telefon inteligent ce beneficiază de un ecran Super AMOLED qHD de 4.3 inci, procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual-core și o cameră ultra-precisă de 8 megapixeli cu procesor de imagine Fuji, toate învelite într-un design rafinat, optimizat pentru sistemul de operare Android 4.0.

Atunci când este plasat în PadFone Station, acesta se transformă într-o tabletă de 10.1 inci cu o capacitate a bateriei de 5 ori mai mare. PadFone oferă o versatilitate nemaiîntâlnită prin tehnologia proprietară ASUS Dynamic Display care permite tranziția fără întrerupere între ecranele PadFone și PadFone Station. Pe lângă acestea, PadFone Station oferă opțional o tastatură dock ce transformă Padfone într-un calculator ultraportabil. PadFone vine, de asemenea, cu opțiunea PadFone Stylus Headset care constă într-un creion electronic Bluetooth ce se transformă într-o cască cu microfon pentru preluarea ușoară a apelurilor.

Urmărește un clip de prezentare PadFone

Oferte ASUS PadFoneASUS Padfone este disponibil în România la prețuri situate în jurul a 3250 lei, TVA inclus. Următoarele magazine online îl prezintă în stoc:

Consultă 7 review-uri ASUS PadFone realizate de site-urile românești: