HomeStiriASUS Padfone disponibil în Taiwan
PadFone+PadFone Station+PadFone Station Dock

ASUS Padfone disponibil în Taiwan

În numai câteva zile, taiwanezii norocoși vor fi primii utilizatori ai celui mai inovativ dispozitiv mobil de pe piață. ASUS Padfone va fi pus în vânzare începând cu 20 aprilie, în Taiwan.

Lansarea Padfone Taiwan a avut loc pe 5 aprilie. Evenimentul de lansare a fost deschis de președintele ASUS Jonney Shih, apoi CEO-ul Jerry Shen a făcut o prezentare detaliată a noului produs.

„Sunt foarte entuziasmat să livrez ASUS Padfone în mâinile clienților noștri. Este un dispozitiv inteligent și ultra-priceput care combină funcționalitățile unui telefon cu cele ale unei tablete și ale unui notebook. A fost construit pentru a oferi utilizatorilor performanțe la un nivel de neegalat și capacitatea de a alege și personaliza felul în care se conectează cu lumea lor digitală. Bine ați venit în viitor!”

Jerry Shen

Pre-comenzile au început încă de săptămâna trecută în Taiwan, Padfone-ul fiind disponibil prin Chunghwa Telecom și prin magazinele Senao din Taiwan începând cu 20 aprilie.

Conform planurilor, Padfone urmează să fie lansat și în Singapore, Hong Kong, Germania și în alte țări europene; cu toate că nu au fost oferite date oficiale pentru lansarea produsului către aceste piețe. Se pare că amatorii Padfone-ului din aceste țări vor mai avea ceva de așteptat.