HomeEvenimenteASUS prezintă Ziua Fanilor Dorian Popa în Plaza Romania
ASUS prezinta: Ziua Fanilor Dorian Popa

ASUS prezintă Ziua Fanilor Dorian Popa în Plaza Romania

ASUS te invită la Ziua Fanilor Dorian Popa pe 24 martie 2019, începând de la ora 13:00, în Plaza România (la parter în zona cafenelelor, scena de lângă scările rulante). Cu prilejul acestei ediții meet&greet, Dorian Popa va oferi autografe și va participa la sesiuni foto alături de fanii săi.

Cel mai norocos fan prezent va câștiga cel mai nou smartphone lansat de ASUS: ZenFone Max Pro M2. Extragerea va fi făcută chiar de Dorian Popa la finalul programului.

Află mai multe despre accesând pagina evenimentului de pe Facebook și dă JOIN/Participă dacă ești interesat.

Meet & Greet-ul încheie eveniment amplu derulat de ASUS în Plaza Romania, în perioada 14 -24 martie 2019. În toată această perioadă, au loc sesiuni de jocuri la liber, concursuri, competiții și tombole cu premii foarte interesante. Află mai multe despre această campanie accesând articolul: ASUS îți lansează o provocare: arată cât de bun ești la FIFA 19!

Actor, prezentator TV, cântăreț, vlogger, entertainer, Dorian Popa a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului: „Hatz” (feat Shift), „Când lumea e rea” (feat Ioana Ignat), “Buze” (feat What’s Up), „Bună, ce mai zici?” sau “Sare pe rana” (feat Ruby). Dorian Popa a reușit să ajungă la 1.000.000 de abonați pe canalul lui de YouTube, iar vlogurile zilnice pe care le postează adună câteva sute de mii de vizualizări și intră instant în topul Trending. Artistul devenit cunoscut odată cu apariția sa în serialul „Pariu cu viața” alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. Serialul a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.