HomeMediaASUS O!Play Media Pro pe masa de operație de la Playtech.ro
ASUS O!Play Media Pro - Playtech

ASUS O!Play Media Pro pe masa de operație de la Playtech.ro

Un media player ce-ti transformă televizorul obișnuit într-un Smart TV – ASUS O!Play Media Pro a ajuns și la masa de teste a Playtech.ro, iar  nu a contenit cu postarea review-ului.

Părerile au fost, ca și în celelalte review-uri, bune. Noul media player ASUS îşi face foarte bine treaba şi păstrează un design compact și elegant, specific ASUS.

„Din orice unghi l-ai privi, noul media player arata cat se poate de bine”

Playtech.ro

Decodarea formatelor video cu sunet DTS a fost foarte bine primită de reviewer, precum și redarea fişierelor video într-o multitudine de formate fără reproş. În materie de conectică, noul O!Play are „tot ce vrei”, iar accesoriile oferite în pachetul generos de cuprinzător satisfac nevoile chiar și celor mai pretențioși utilizatori.

ASUS O!Play Media Pro - Playtech

ASUS O!Play Media Pro - Playtech

Având în vedere funcțiile pe care le oferă, precum și multitudinea de formate video suportate (peste 50), noul ASUS O!Play Media Pro este un media player complet, capabil să răspunda celor mai noi și mai exigente cerințe. Dacă nu ai deja un Smart TV și nici nu vrei să investești în așa ceva, atunci acest micuț media player poate fi o soluție de mijloc.

Playtech.ro

Vă invităm să citiți review-ul în totalitate pe Playtech.ro.