HomeStiriASUS Mobility Tour – Hai cu laptopul în parc să câștigi un ZENBOOK

ASUS Mobility Tour – Hai cu laptopul în parc să câștigi un ZENBOOK

În această primăvară, nu numai vremea te îndeamnă să ieși la plimbare, dar și ASUS România. În următoarele 3 week-end-uri, ia-ți laptopul sau tableta ASUS și vino în parc la ASUS Mobility Tour. Se anunță trei ocazii speciale să comunici wireless în aer liber și să te bucuri de  surprize și premii de la ASUS:

  • 21-22 aprilie: Parcul Herăstrău, la roata mare
  • 28-29 aprilie: Parcul Izvor
  • 5-6 mai: Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle

În fiecare dintre cele 3 weekend-uri, plimbăreții prin parc vor putea testa ultrabook-ul ASUS Zenbook UX31. Portabilul de grosimea unui caiet studențesc îi va fermeca prin frumusețea și eleganța design-ului, dar și prin puterea unei bestii în privința procesării.

ASUS Transformer TF1011. Vii în parc alături de ASUS? Poți câștiga o tabletă Transformer TF101!

Pe lângă surprizele plăcute din parc, dacă vei veni la întâlnirea cu ASUS Zenbook, vei participa la o tombolă cu un ASUS Transformer TF101 drept premiu. În fiecare weekend se va oferi câte un premiu.

Asus Zenbook UX312. Vii în parc cu un laptop ASUS? Ai șanse în plus să câștigi un Zenbook!

Dacă vei avea la tine un laptop sau o tabletă ASUS, poți fi și mai norocos. Pe lângă participarea la tombola cu premiul Transformer, intri adițional în cursa pentru un ASUS Zenbook! Așadar posesorii de portabile ASUS au două șanse de a câștiga. Hai în parc cu laptopul, vino la ASUS Mobility Tour, testează un Zenbook, participă la tombole și bucură-te doar de surprize plăcute!

Premiul ASUS Zenbook va fi oferit la sfârșitul ultimului week-end din cadrul ASUS Mobility Tour.

Odată ajuns în parc vei putea folosi hot spot-ul public pentru a comunica și naviga online. Evenimentul este realizat cu sprijinul  Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București (alpab.ro).

Partener media: FORUM IT

Vrei să te ținem la curent? Abonează-te la newsletterul ASUS!